pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
21.04.2022.

NAPAPIJRI SS22 COLLECTION IZABERI SVOJE PUTOVANJE. CHOOSE FUTURE.

Ako razmišljaš koji je najbolji način da iz dominiraš svojim stilom ove sezone na pravom si mjestu! Pravi je trenutak da osvježiš svoj outfit komadima iz nove SS22 NAPAPIJRI kolekcije koji će tvoj proljetni i ljetni look dovesti do savršenstva!

Inspiracija za kolekciju SS22 dolazi direktno iz mjesta nastanka NAPAPIJRI branda, Valle d’Aosta. Njegove boje, priroda i život na otvorenom inspirirali su niz NAPAPIJRI odjevnih predmeta iz nove SS22 kolekcije koji slave povratak prirodi, slobodu i mobilnost.

NAPAPIJRI - posvećenost održivoj modi, dizajnu i inovacijama

Kolekciju odlikuje dinamičan dizajn, vrhunske, održive tkanine i inovativne završne obrade. Od 100% recikliranog materijala, C2C Gold Certified® Cirkularne serije do odjeće od Supima® pamuka, nova NAPAPIJRI kolekcija nastavlja podržavati posvećenost branda održivoj modi i ističe je kroz dizajn i inovacije.

Ključna riječ za cijelu kolekciju je performans: od gradskog života do planinske avanture, SS22 kolekcija donosi životnu udobnost i nosivost, s paletom boja inspiriranih prirodom, od tamnozelene do ružičaste i zimski sive.

NAPAPIJRI kolekcija ujedinjuje upotrebnu, praktičnu i aktivnu odjeću kroz materijale i detalje: svestrane, lagane jakne i klasične prsluke od Cordura® pamuka, majice s kapuljačom i majice od 100% Supima® pamuka. S moderno uklopljenim detaljima ova urbana kolekcija razmatra mnoge mogućnosti prirode kao mjesta avanture i otkrića, a energetski duh je usmjeren i u majicama s motivima i printovima inspiriranim i klabing kulturom ‘90-tih.

NORTHFAHRER - evolucija kultnog NAPAPIJRI Anorak stila

SS22 kolekcija donosi nesvakidašnju inovaciju - NORTHFAHRER, najnoviju interpretaciju anoraka u ikoničnoj NAPAPIJRI estetici. NORTHFARER, elegantna urbana jakna podiže naš stil na viši nivo. Napravljena je od vrhunskog, ekstra laganog Cordura® materijala za svestrane performanse, vodootporna je, otporna na vjetar i ne sadrži PFC. Inspirirana NAPAPIJRI korijenima, NORTHFARER jakna u svom modnom izražaju nosi obrise Mont Blanc-a i govori o autentičnoj povezanosti branda s prirodom, istraživanjem i njegovom energičnom, pionirskom duhu dok se istovremeno uklapa i u najurbanije okruženje.

Ne zaboravljamo ni najpoznatiju NAPAPIJRI RAINFOREST jaknu koja nas i ove sezone oduševljava svojim printom i klasik verzijama kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstvenog printa.

Bez obzira kako putovanje svakog pojedinca izgleda, NAPAPIJRI SS22 kolekcija je tu da svaki trenutak učini nezaboravnim.

Iskaži svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i dodatke različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna. Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove SS22 kolekcije budi ikona stila i kombiniraj outfite u kojima ćeš se osjećati urbano i moderno.

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta