pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
20.12.2021.

New Winter Station- It’s all about comfort

Zima je uveliko stigla i potrudila se da odmah pokaže svoje pravo lice – hladno vrijeme, mokre ulice i snijeg definitivno nisu nešto što te pokreće. Ali, nova Buzz Winter Station kolekcija sigurno hoće! Funkcionalni, udobni i stilski prilagođeni lifestyle modeli čekaju na tebe. Čitaj pažljivo, jer ti u nastavku donosimo priču o urbanim zimskim trendovima.

 

Novom Winter Station kolekcijom dominiraju pretežno moderni, minimalistički krojevi koji se baziraju na klasičnom sportskom stilu. Od ležernih majica s kapuljačom, preko donjih dijelova, sve do jakni i najrazličitijih modela tenisica – u ovoj raznovrsnoj ponudi ćeš sasvim sigurno pronaći nešto za sebe.

 

Da krenemo od vodećih brandova – kada su jakne u pitanju, Nike i adidas donose prepoznatljiv heritage stil, što znači da samo trebaš odabrati svog favorita. Crna adidas jakna bomber kroja s produženim zadnjim rubom, ili Nike Windrunner model legendarnog dizajna koja je pravi zimski must have. Tu su i Napapijri jakne, a mi posebno ističemo AERONS klasičan komad za muškarce i nezaobilaznu RAINFOREST WINTER 2 jaknu koju jednostavno navučeš i odmah si spreman za izlazak.

Od najznačajnijih karakteristika zimskih modela istakli bi udobnost i toplinu, što je i najvažnije u ovom periodu godine. Ali, ne možemo ne primjetiti da je autentičan dizajn upravo ono što će „začiniti“ svaki outfit. Pravi primjer za to je Nike Sportswear Tech Fleece donji dio trenirke za muškarce u koijma definitivno nećeš proći nezapaženo – posebno ako ga nosiš uz poluduboke Air Presto tenisice. Ili, adidas trenirke od somota koja ti daje taj winter vibe. Uz nju možeš kombinovati Samba Boot duboke tenisice i adidas Velvet torbicu. Savršeno zimski, zar ne?

The North Face majice s kapuljačom opravdano pronalaze svoje mjesto u samom vrhu zimske ponude, a o njima ne moramo mnogo govoriti. Osim visoke funkcionalnosti, materijala i modernog dizajna, ovaj brand ti pruža osećaj savršenog komfora gde god da kreneš. Ne kažemo tek tako da su The Nort Face modeli winter essentials nove kolekcije.

 

Kada govorimo o bojama, one ti pružaju bezbroj različitih mogućnosti. Koloritna paleta varira od basic tonova, poput bijele, crne, sive i bež, pa do onih jakih i upadljivih kao što su roze i narančasta. Na tebi je da odabereš one koje najviše odgovaraju tvojem stilu, a mi ti predlažemo da povremeno osvježiš svoj outfit bojama koje tjeraju sivu i tmurnu zimu.

Istraži novu Winter Station kolekciju i spremi se za apsolutnu dominaciju uz must have komade vodećih sportskih brandova koji nisu zaobišli ni poznate influensere i trendsetere širom svijeta.

Pronađi ih u svim Buzz shop-ovima, kao i online.

 

Buzz tim

  

Slični članci