pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
01.12.2021.

NIKE AIR MAX 2021: THE NEXT ERA OF AIR

Vrijeme je da doživiš legendarnu siluetu iz drugačije perspektive. Predstavljamo ti novu generaciju Air Max modela koja pomiče granice komfora. U pitanju su Nike Air Max 2021, tenisice koje će obilježiti sezonu pred nama. Lagane, udobne i savršeno stilizirane, uklopit će se u svaki outfit i unijeti zanimljive kolorite u sive jesenske dane.

Najnovija verzija modela i ovog puta stavlja fokus na tehnologiju zraka, ali ništa manje pažnje ne posvećuje dizajnu koji obiluje bojama i detaljima. Dinamičan sistem vezanja s petljom na samom vrhu jezička je final touch koji upotpunjuje priču o inovacijama. Nike je još jednom potvrdio da i te kako može oživjeti svoje nasljeđe, pomaknuti granice i svaki put nas iznova oduševi.  

Koristeći originalnu DNK strukturu, koja je postala revolucionarna prije više od 30 godina, Air Max 2021 preusmjerava dizajn ka budućnosti i novim mogućnostima. Od prvobitne trkačke namjene, pa do najpoznatijeg lifestyle modela, svaka sljedeća generacija Air Max-a je formulirana tako da pomiče granice udobnosti.

Od davne 1987. i pojavljivanja prve vidljive zračne jedinice, pa sve do danas, ljubitelji ove siluete imaju priliku da zavire u strukturu samog potplata i tako pojačaju svoju senzaciju komfora. U skladu s tim, Nike Air Max 2021 kreira dvostruko kompresivnu Air jedinicu koja je zarobljena u među potplatu, kako bi pružila osjećaj superiornog komfora. U kombinaciji s mekanom pjenom, ovo je pravi izbor za sve one kojima je udobnost na prvom mjestu, bez obzira koliko daleko idu.

Usmjerenost ka razvoju ekološke svijesti i prilagođavanje procesa proizvodnje suvremenim standardima u području zaštite životne sredine rezultirali su češćom upotrebom održivih materijala,  što je dodatni plus kada govorimo o ovom modelu. Gornjište je napravljeno od tekstila koji sadrži najmanje 20% recikliranog materijala i to je još jedan od načina na koji Nike pokazuje svoju inicijativu.

Dizajnirane za budućnost, Nike Air Max 2021 su tenisice koje ćeš poželjeti nositi u svakoj sljedećoj sezoni. Budi za korak bliže najnovijim trendovima i uživaj u vrhunskim performansama već sada.

Ovaj model je dostupan u veličinama za muškarce, žene i djecu, a možeš ga pronaći u svim Buzz trgovinama, kao i online.

 

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta