pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
20.09.2021.

BUZZ ONLINE RAFFLE

BUZZ ONLINE RAFFLE donosi ti model NIKE AIR JORAN 1 LOW RE u žutoj boji.

Riječ je o modelu nastalom osamdesetih godina koji se u velikom stilu vraća na sneaker scenu. Svojim perfektnim dizajnom i efektnim detaljima koji se savršeno ističu, Nike AIR JORDAN 1 opravdava titulu college statement modela koji ne smiješ izostaviti iz svoje kolekcije.

Zbog toga u srijedu 22. rujna ne smiješ propustiti BUZZ Online Raffle.

Što je potrebno napraviti da bi sudjelovao/la u BUZZ Online Raffle-u?

Prijave za Raffle počinju u srijedu 22. rujna u 9h i trajat će do 15h. Klikom na banner koji će biti postavljen na našem webu, otvorit će se formular u kojem trebaš ostaviti svoje podatke.

Jedna osoba može se prijaviti za Raffle samo jednom, s jednog računala ili IP adrese. Prilikom unosa podataka, potrebno je navesti veličinu koju bi želio/la kupiti, ali i označiti hoće li ti tenisice biti isporučene na adresu ili ćeš ih preuzeti u jednom od naših BUZZ trgovina.

Nike AIR JORDAN 1 LOW RE bit će dostupne u veličinama od 37.5 do 41 po cijeni od 819,00 kn. Nakon popunjene prijave, na tvoju e-mail adresu stići će mail s potvrdom jesi li se uspješno prijavio/la za Raffle. Nakon nasumičnog odabira svi prijavljeni sudionici će biti obaviješteni o tome jesu li oni ti koji su odabrani za kupovinu ovog ekskluzivnog Nike AIR JORDAN 1 LOW modela ili nažalost nisu. Obavijest sudionicima će biti poslana istog dana, 22.9. stoga obavezno do kraja dana provjeri sve svoje pretince dolazne pošte (inbox, spam, trash, neženjena pošta...)

Ukoliko si izvučen/a, a odabrao/la si preuzimanje u trgovini, imat ćeš 48 sati da nam povratno javiš koja bi to trgovina bila i 48 sati po isporuci u poslovnicu da Nike AIR JORDAN 1 LOW i kupiš u veličini za koju si se prijavio/la.

Čekamo te na Buzz Online Raffle-u. Sretno!

Buzz tim 

Slični članci