pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
15.04.2021.

WE’RE CELEBRATING BUZZ 6TH BIRTHDAY

Šest godina – tako kratak vremenski period, a tako mnogo projekata, izazova, kampanja, događaja iza nas... A priča se tek nastavlja!

Nismo mogli naći bolji početak za ovu rođendansku priču koja je tu da sumira još jednu godinu za nama. Bila je izazovna, neobična, teška, ali nas nije spriječila da nastavimo ispunjavati očekivanja tisuća ljubitelja tenisica, budemo još kreativniji i drugačiji, da uživamo u svim novim plodovima sneaker kulture i da zajedno s vama rastemo i priuštimo vam baš sve što želite u svojim kolekcijama.

Nova realnost okrenula nas je nekim novim vidovima komunikacije, proširila nam vidike, pa smo u prethodnoj godini krenuli u novi izazov i novi projekat zvani Buzz Sneaker Station na TikTok-u. Jednostavno je – nismo mogli ostati imuni na jednu od trenutno najpopularnijih društvenih mreža i nadamo se da vam se sadržaj koji smo do sada dijelili i koji ćemo nastaviti dijeliti s vama zaista sviđa.

Iz tjedna u tjedan, naš Buzz Crew je predstavljao nove priče i fenomenalne stylinge koji su nas inspirirali da najnovije modele tenisica nosimo na potpuno drugačiji način. A onda su nas, prije početka nove školske godine, naše The Coolest School Crews raspametile.

Vjerujemo da se sjećate da smo pozvali klince da nam, kroz svoja dostignuća, pokažu zašto su baš oni The Coolest School Crew, pa smo iz tjedna u tjedan uživali u pričama najboljih –  rumunskog Brothers Crew-a, koji svojim plesom ostavljaju bez daha i mogu se pohvaliti brojnim titulama koje su osvojili na domaćim i internacionalnim natjecanjima; zlatnih dečkiju iz Matematičke gimnazije u Beogradu koji su nam pokazali da i fizika i matematika mogu biti kul; Go-Breakers-a, sjajne ekipe iz Slovenije koja je vrtoglava u svakom smislu te riječi;  Flawless Crew-a, dragih djevojaka iz Kragujevca. Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi; ekipe sjajnih Bosanaca koji imaju toliko različitih interesa, a toliko se dobro slažu da jedni druge smatraju članovima obitelji; Dream Team-a, mladih sportaša iz Svilajnca koji, usprkos svim obavezama, ipak nalaze vremena da se druže i uživaju u životu.

Hvala vam, bili ste divni i prava inspiracija!

Naše trgovine širom regije su se zatvarale i otvarale, ali smo ipak uspijeli u Srbiji i Rumunjskoj predstaviti tri potpuno nove, jedinstvene, drugačije i ljubiteljima tenisica potpuno prilagođene Buzz trgovine koje svojim izgledom i ponudom ostavljaju bez daha i nude fenomenalno shopping iskustvo.

Otvaranje svih naših trgovina pratile su mnogobrojne ekskluzive. Brend NAPAPIJRI službeno je postao dio naše ponude, baš kao i Jordan PSG kolekcija. I u ovoj godini vam spremamo još mnogo iznenađenja.

New reality, a bit different but yet the same Sneakerville. Najveći sneaker festival u regiji krajem prošle godine održan je online i ponovo je pomaknuo granice urbane kulture produkcijom, sadržajem i fenomenalnim izvođačima i gostima koji su samo doprinesli cjelokupnom utisku. I tu se ne zaustavljamo!

Ove godine smo, povodom 6. rođendana, u svim našim trgovinama i online omogućili popust do 30% na odabrane artikle. Rođendan ćemo proslaviti i novim Show Us Your Perfect Outfit challenge-om, u kojem ćemo najbolji outfit nagraditi vrijednim nagradama iz Buzz-a. Više o našoj rođendanskoj Instagram aktivaciji pročitajte ovdje.

Let’s Celebrate 6th Birthday together. Keep on Buzzin’!

Buzz tim

 

 

 

Slični članci

09.
Apr.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!