pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
15.04.2021.

CELEBRATE BUZZ 6th BIRTHDAY & SHOW US YOUR PERFECT STYLE

BUZZ ovog travnja slavi 6. rođendan! A kako ne može proći bez prave proslave, još jedne koju ćemo zbog trenutne situacije prirediti online, pozivamo te da sudjeluješ u našoj rođendanskoj aktivaciji, jer možeš osvojiti sjajne poklone.

Rođendani su uvijek povod da iz ormara izvučeš najatraktivnije outfite i nosiš ih na način koji još nije viđen. Ove godine naš rođendan se „vrti“ oko broja 6 – matematičari bi rekli savršenog broja, koji nas je inspirirao da napravimo savršene outfite – s omiljenim tenisicama, hoodie-cama, trapericama, haljinama, modnim dodacima i drugim statement komadima.

Za razliku od prošle, ove godine nam u tome pomaže jedna od najpoznatijih trendy djevojaka na ovim prostorima – Vanja Pantin, koja će zajedno s nama odabrati pobjednika ili pobjednicu ove rođendanske aktivacije i osmisliti savršen styling za njega ili nju.

Pokaži nam i ti svoju savršenu kombinaciju i sudjeluj u našoj Show Us Your Perfect Style nagradnoj aktivaciji.

Pravilnik za učešće u ’Show Us Your Perfect Style’ nagradnoj aktivaciji

 

Da bi sudjelovao/la u Buzz rođendanskoj nagradnoj aktivaciji, potrebno je da od 15.4. do 20.4.2021. na svom otključanom Instagram profilu objaviš fotografiju ili video u trajanju do 15 sekundi u kojima ćeš nam prikazati tvoj savršeni outfit. Tenisice su neizostavne, a možeš ih kombinirati kako god ti želiš. Fotografiju ili video tvog savršenog outfita objavi na Instagram story-ju uz tag @buzzsneakerstation i #buzz6thbday.

U nagradnoj aktivaciji mogu sudjelovati samo pratitelji Instagram profila @buzzsneakerstation. Potrebno je da profil podesiš na Public, kako bismo mogli vidjeti tvoj Instagram story.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj aktivaciji daješ nam odobrenje da tvoj story re-postamo na našem Instagramu.

Autora najkreativnijeg outfita odabrat će poznata stilistkinja Vanja Pantin i on ili ona će osvojiti cijeli outfit iz Buzz-a, koji će odabrati upravo Vanja.

Pobjednik/pobjednica Buzz rođendanske aktivacije bit će objavljen/a na našem Instagram story-ju, 21. travnja 2021.

Stay perfect and celebrate Buzz 6th birthday!

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta