pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
31.03.2021.

NAPAPIJRI NEW SS21 SEASON - CHOOSE FUTURE

Zašto je NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna? Zato što je okrenuta ka budućnosti. Vjerna svojoj misiji da transformira način na koji igra svoju ulogu u dizajniranju budućnosti cirkularne mode, NAPAPIJRI SS21 kolekcija  je najodrživija NAPAPIJRI kolekcija do danas i važan korak u širenju filozofije brenda Choose Future.

Kolekcija uključuje serije jakni napravljenih od 100% recikliranog materijala, kao i široku paletu proizvoda koji sadrže organski pamuk, reciklirani poliester i reciklirani poliamid. Inspiriran ovom interakcijom između starog i novog, prirode i arhitekture, mode i funkcionalnosti, NAPAPIJRI naglasak stavlja na dizajn, održivost i inovacije, fokusirajući se na slobodu pokreta kako bi ti pružio veći komfor istovremeno podržavajući aktivan način života.

Zato se ovog proljeća spremite za nove modne izazove i budite samouvjereni u onome što nosite! Iskažite svoj stil kroz trendi NAPAPIJRI komade i dodatke  različitih boja i prepoznatljivog dizajna na koji ne možete ostati ravnodušni. Jednostavno je. Kada nosiš NAPAPIJRI ideš uvijek u korak s trendovima i ne radiš kompromis kada je u pitanju kvaliteta i dizajn odjeće koju nosiš. Nikad ne znaš u kojem komadu ćeš bolje zasijati ili koja boja će te više inspirirati da svom stilu daš još osobniji pečat.

RAINFOREST. One Icon, Many Faces.

I ove sezone naj prepoznatljivi komad kolekcije je RAINFOREST šuškavac, jedna od tri ikone brenda NAPAPIJRI i najpoznatija jakna koja se navlači preko glave sa prepoznatljivim „klokanskim“ džepom. Iz sezone u sezonu, sa svojim jedinstvenim i opuštenim stilom RAINFOREST uspješno spaja modu i funkcionalnost.

Poput prave ikone, autentičan do srži, tvoj omiljeni RAINFOREST šuškavac se neprestano mijenja, razvija i prihvaća duh vremena kroz širok asortiman boja i modernog dizajna.

Želiš vidjeti više? Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u BUZZ trgovinama ili naručiti online.

 

Slični članci

12.
Mar.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta! 
07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!