pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
24.03.2021.

FEEL THE 70s VIBE IN NEW BALANCE 237

Postoji mnogo razloga zašto se baš sedamdesete smatraju jednom od najboljih desetljeća u svijetu mode. Suknje su postale kraće, čitav niz modnih ikona je svojim odjevnim kombinacijama ostavilo trag u vremenu, a brend New Balance je predstavio model toliko upečatljiv da se slavi i danas. Riječ je o New Balance 237, tenisicama koje se na velika vrata vraćaju kako na sneaker, tako i na modnu scenu.

Najnoviji 237 model predstavlja next generation siluetu koja odiše spojem modernog i retro dizajna. Namijenjen je svestranim ljubiteljima tenisica – onima koji su spremni da ih kombiniraju na različite načine i za različite prilike, a ipak vode računa o autentičnosti svog stila. Njegovoj atraktivnosti doprinosi još i činjenica da, iako je okrenut ka prošlosti, on u potpunosti odgovara i pripada sadašnjosti.

Zahvaljujući novom dizajnu koji je ukorijenjen u tradiciji brenda New Balance, a prije svega u dizajnu trkačkih modela od kojih je sve poteklo, model 237 donosi dizajn potplata izrađen po uzoru na originalni Comp 100, ovoga puta u nešto većim dimenzijama kako bi dodatno privukao pažnju.

Gornjište je, kao i na prvobitnom modelu iz sedamdesetih, izrađeno od kombinacije prevrnute kože I najlona. Boje su jarke i potpuno vibrantne, što ove tenisice čini savršenim za kombiniranje. I oversized paneli su tu da doprinesu potpuno novom doživljaju, te je asimetrija istaknuta više nego ikada prije.

Prošiveni oversized N logo sa sobom nosi dašak nostalgije i doprinosi cjelokupnom utisku o ovim tenisicama. Dodaj tome i prilagodljiv sistem vezanja zahvaljujući kojem tenisica tako savršeno stoji i shvatit ćeš zašto su upravo New Balance 237 modeli jedan od vodećih trendova za ovo proljeće.

Možeš ih pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci