14/12 2020.
Magazin

Reebok tenisice s potpisom slavne Cardi B stigle u BUZZ!

Izvan Hrvatske službeno lansirane još 13. studenog, nove Reebok tenisice s potpisom planetarno popularne pjevačice Cardi B napokon su stigle i u Hrvatsku. Nova lifestyle kolekcija inspirira žene za slobodu samoizražavanja i potpune iskrenosti prema sebi i drugima, bez potrebe za opravdavanjem. Cardi B je ikona koja ruši barijere unutar modnog svijeta i zato upravo ona sjajno utjelovljuje poruku nove kampanje.

Kako bi proslavila sljedeće poglavlje svog partnerstva s Reebokom, pjevačica je redizajnirala je kultnu siluetu Club C. Svestrana u udobnosti i dizajnu, Club C je savršena tenisica za svaki stil i svakog individualca, a iako je osamdesetih bila pretežno sportska tenisica danas je moderno dizajnirana obuća za sve prilike. Budući da je imala veliku ulogu u dizajnu i kreativnom procesu, Cardi je bila nadahnuta distopijskim svijetom i svojim modnim izričajem. Koristeći jednostavnost siluete Club C kao početne točke stvaranja ona je tenisicu podigla na novu razinu hrabrim, prozirnim dizajnom. Upravo je jednostavan dizajn modela Club C iz Reebok Classic linije tajna njegovog uspjeha dugog 35 godina te je on ujedno i sjajno platno za niz zapaženih dizajnerskih suradnji.

Kao nastavak suradnje Reeboka i slavne pjevačice slijedi kampanja 'B Unexplainable'  kojom će Cardi slaviti osobni rast, strast za dizajnom i jednakost. Biti neustrašiva znači govoriti bez pretjeranog razmišljanja i djelovati bez ograničenja. Kroz tu kampanju Reebok i Cardi B imaju za cilj istražiti društvena očekivanja od žena: govori im se da budu savršene, ali skromne, jake i brižne, a ako slučajno iskaču izvan okvira, tada su previše dramatične, površne… Zato novom kampanjom ženama poručuju: umjesto da pokušavate učiniti ono što se od vas očekuje, učinite ono na što imate pravo – krećite se svijetom bez puno objašnjavanja. Baš poput Cardi.

Tenisice su u limitiranim količinama dostupne u trgovinama Buzz u Arena centru i City Centeru One West te u Tower Centru Rijeka i na BUZZ web shopu , a škicnuti ih možete OVDJE.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose tenisice ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan nogometno inspiriran diza...
18.
Jan.
2021.
Magazin
Iskoristi SAMO DANAS!
13.
Jan.
2021.
Magazin
Osvježi ormar uz super popuste
string(0) ""
string(0) ""