pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
24.04.2020.

CAN’T STOP THE FEELING, ’CAUSE IT’S BUZZ’ 5th BIRTHDAY

It all started with a little BUZZ! Zvuči kao početak svake sjajne priče, zar ne? Tako je i naša počela prije 5 godine u Beogradu kada je otvoren prvi sneaker station  koji će, kako godine prolaze, polako ali sigurno potvrđuje zasluženo mjesto na samom  vrhu sneaker kulture u regiji.

 

 

Jedinstvenim imenom i vrhunskom ponudom najnovijih i najtraženijih modela poznatih svijetskih brendova, postavili smo nove standarde i različitim aktivnostima, zanimljivim preporukama, upečatljivim kampanjama i suradnjama s najvećim influencerima iz cijele regije, razveselili mnogobrojne ljubitelje tenisica. Oni i danas, s velikim nestrpljenjem, čekaju novosti u našoj ponudi, kako bi ih među prvima uzeli.

A kako je sve to izgledalo na početku? Priče o samim počecima pričali su prvi članovi BUZZ CREW-a, Suzana Suz danas i osnivačica plesnog studija Soss of Street Styles u Zagrebu; Kristijan Mihanić aka “Don Kiki”  profesionalni plesač, kondicijski trener, plesni pedagog, poznat po sudjelovanju na brojnim natjecanjima, a sjećamo ga se i sa Supertalenta.  Beatricija Palčić te Iva Gavrić. urbane cure čijim jedinstvenim stilovima ni danas ne možemo odoljeti.

 

Ta lista se vremenom povećavala pa su BUZZ CREW priče o najvećim aktualnostima u sneaker svijetu, postale sadržaj koji se svake srijede s nestrpljenjem čeka na našem siteu. Danas ih za vas pišu sneakerhead i urednik urbanog portala, Franjo Opačak, Iva aka Unicorn Domination, Ivana Džamić Dživ, Marina Ćosić, Vojislav Panjković, , Akasha Musika, , Antonija Lokvenec, Andreea Din i mnogi drugi. [JĐ1] 

Iz godine u godinu glavni smo pokretači i organizatori brojnih događaja koji čine okosnicu sneaker kulture. Među njima je i festival koji je prošle godine održan u Beogradu, a koji je nosio sufiks Powered by BUZZ!

U pitanju je Sneakerville – najveći regionalni festival tenisica, koji je već prve godine okupio više od 20.000 ljudi. Centar grada je toga dana bio premješten u Luku Beograd, a snovi koje smo sanjali od nastanka našeg koncepta konačno su postali java. Sneakerville je tako postao nova glavna destinacija ljubitelja tenisica iz cijele  regije, a nama novi izazov da u narednim godinama budemo još inovativniji i bolji.

Svakog ožujka s velikim nestrpljenjem iščekujemo i zajedničkim snagama organizujemo proslavu rođendana jedne od najpoznatijih silueta brenda Nike. Ove godine smo Air Max Day dan kada je svijetu otkriven prvi model tenisica s vidljivim đonom, proslavili kroz zanimljive online aktivacije, a svih prethodnih godina na sjajnim cjelodnevnim aktivnostima širom regije.  

Od početka smo i uz 2Hot4Stage Fest – najpoznatiji regionalni festival umjetnika objedinjenih oko hip-hopa i tzv. street kulture, ali i mnogobrojne druge festivale koji širom regije promoviraju okosnicu sneaker svijeta.

Težnju da neprestano budemo inovativni i drugačiji, ispunjavali smo i različitim aktivacijama i kampanjama koje su s velikom pažnjom praćene prethodnih godina.

Možda najzapaženija među njima bila je Ready for School kampanja za koju smo okupili mlade odlikaše u različitim disciplinama, iz cijele regije. Nazvali smo ih Buzz Golden Kids, jer to stvarno jesu, a oni su nam u intervjuu koji su dali pokazali koliko su kul, drugačiji i jedinstveni.

Ali, ni tu se ne nazire kraj! Prijašnjih godina bili smo uhvaćeni i u Deerupt mrežu, birali smo SAGE djevojku, nagrađivali najkreativnije u Show Your Buzz aktivaciji, u velikom stilu uveli brendove Champion i FILA na naša vrata, predstavljali nove kolekcije i slavili svaki naš rođendan!

Tako će biti i ove godine, koja je za nas u znaku broja 5. Evo šta smo pripremili za ovaj naš prvi jubilej!

Uz popust do 40% na modele iz nove kolekcije, rođendan ćemo proslaviti BUZZ B-Day Outfits Instagram Challenge-om. Kao što možete pretpostaviti, od vas očekujemo da budete veooma kreativni, da nam fotkate/snimite outfit koji biste nosili na proslavi našeg rođendana i objavite ga na svom Instagram profilu. Najkreativnije ćemo, naravno, nagraditi novim patikama i, nadamo se, unijeti pravi rođendanski duh u vaše domove. Sva pravila sudjelovanja u našoj rođendanskoj Instagram aktivaciji pročitajte ovdje. Cijela rođendanska ponuda čeka te OVDJE.

Don’t stop that feeling, it’s Buzz’ 5th birthday!

 

Buzz tim

 

 

Slični članci