RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Magazin
24.04.2020.

#BUZZBDAYOUTFITS INSTAGRAM AKTIVACIJA

High 5 BUZZ- puni 5! Proslavimo 5. rođendan BUZZ-a zajedno! Budite kreativni, pokažite nam svoje najbolje izdanje za rođendansko slavlje i osvojite par tenisica. Tko kaže da ne možeš super izgledati i za kućnu žurku ?! Obucite outfit za koji smatrate da najviše ide uz Buzzov rođendan, fotografirajte se i podijelite je sa svima nama koji doma slavimo 5. rođendan BUZZ-a. Postavite svoj Instagram profil na Public, objavite story s fotografijom rođendana do 29. travnja, označite @buzzsneakerstation te koristite #buzzbdayoutfits kako biste dobili priliku da osvojite neke cool tene.

PRAVILA AKTIVACIJE


Da biste mogli sudjelovati u društvenoj aktivaciji BUZZ B-DAY OUTFITS, morate svoj Instagram account postaviti na Javno i objaviti story sa svojim oufitom do 29. travnja 2020., koristeći i oznaku @buzzsneakestation i hasbuta #buzzbdayoutfits.

Sudjelovanjem u ovoj aktivaciji na Instagramu i označavanjem stanice BUZZ tenisica na vašem Instagram storyju dajete dozvolu BUZZ Sneaker Stationu da reshare-a svoju priču na svom Instagram profilu.
U aktivaciji B-DAY OUTFITS-a možete sudjelovati u samo ako ste zapratili  Instagram profil BUZZ Sneaker Station. Također, pobrinite se da vaša Instagram stranica ostane na Public do kraja aktivacije, kada ćemo objaviti pobjednike.


30. travnja 2020. BUZZ tim objavit će 5 najkreativnijih Instagram storyja  BUZZ B-DAY OUTFITS natječaja. Svaki od 5 dobitnika dobit će cool nagradu - par tenisica po vlastitom izboru.
Zabavimo se i proslavimo 5. rođendan BUZZ-a zajedno u nekim cool outfitima!

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Sep.
2022.
Blogger Pick
13.
Sep.
2022.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta