09/04 2020.
Magazin

Obavijest o web isporukama

Sigurnost nam tokom ovih dana treba biti na prvom mjestu. Zbog trenutne situacije odlučili smo pauzirati opciju osobnog preuzimanja u trgovini, Click&Collect, i potaknuti vas da ipak kupujete na BUZZ web shopu koji i dalje neometano radi.

Sve dostavne službe i dalje uredno rade svoj posao, a kao dodatan poticaj, pripremili smo brojne pogodnosti prilikom online kupovine.

Isporuke i dalje redovito teku i većina kupaca svoje pakete zaprimi 3 do 5 radnih dana, no zbog nastale situacije neki paketi mogu ipak kasniti. Ukoliko svoj paket ne zaprimite u roku od 10 dana, molimo da se javite korisničkoj službi putem e-maila (online@buzzsneakers.hr) ili telefonski +385 (0)72 700 500.

Korisnička podrška ovih dana marljivo radi i trudi se odgovoriti na sve vaše telefonske upite te upite putem e-maila i Facebooka. Zbog zatvorenih trgovina, svi naši kupci sada kupuju preko web shopa i imamo povećan broj narudžbi i upita, pa se zna desiti da jednostavno ne stignemo odgovoriti na vaše upite unutar 24 sata te vas ovim putem molimo za razumijevanje i strpljenje. 
Ako su telefonske linije zauzete, svakako pokušajte kasnije ili pošaljite e-mail. Ako ste poslali e-mail i niste zaprimili odgovor, ne brinite dobit ćete ga. Korisnička podrška odgovara na mailove po vremenu dospijeća tako da nije potrebno slati  više mailova, dobit ćete odgovor na prvi poslani e-mail. 

Kako bi vam izašli što više u susret i olakšali internet kupovinu, osigurali smo vam BESPLATNU DOSTAVU i rok za povrat/zamjenu proizvoda pomaknuli smo s 14 dana na 45 dana. 
Svi se moramo prilagoditi novonastaloj situaciji no znajte da dajemo sve od sebe kako bi obradili svaku narudžbu i odgovorili na svaki upit u najkraćem roku!

Hvala vam na razumijevanju, čuvajte sebe i druge, ostanite doma i kupujte online!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima svoje obitelji? Predstavljamo vam Anastas...
18.
Sep.
2020.
Magazin
Dodatni popusti na BUZZ webu
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave cijeli život. Plešu disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim ...
string(0) ""
string(0) ""