09/04 2020.
Magazin

Obavijest o web isporukama

Sigurnost nam tokom ovih dana treba biti na prvom mjestu. Zbog trenutne situacije odlučili smo pauzirati opciju osobnog preuzimanja u trgovini, Click&Collect, i potaknuti vas da ipak kupujete na BUZZ web shopu koji i dalje neometano radi.

Sve dostavne službe i dalje uredno rade svoj posao, a kao dodatan poticaj, pripremili smo brojne pogodnosti prilikom online kupovine.

Isporuke i dalje redovito teku i većina kupaca svoje pakete zaprimi 3 do 5 radnih dana, no zbog nastale situacije neki paketi mogu ipak kasniti. Ukoliko svoj paket ne zaprimite u roku od 10 dana, molimo da se javite korisničkoj službi putem e-maila (online@buzzsneakers.hr) ili telefonski +385 (0)72 700 500.

Korisnička podrška ovih dana marljivo radi i trudi se odgovoriti na sve vaše telefonske upite te upite putem e-maila i Facebooka. Zbog zatvorenih trgovina, svi naši kupci sada kupuju preko web shopa i imamo povećan broj narudžbi i upita, pa se zna desiti da jednostavno ne stignemo odgovoriti na vaše upite unutar 24 sata te vas ovim putem molimo za razumijevanje i strpljenje. 
Ako su telefonske linije zauzete, svakako pokušajte kasnije ili pošaljite e-mail. Ako ste poslali e-mail i niste zaprimili odgovor, ne brinite dobit ćete ga. Korisnička podrška odgovara na mailove po vremenu dospijeća tako da nije potrebno slati  više mailova, dobit ćete odgovor na prvi poslani e-mail. 

Kako bi vam izašli što više u susret i olakšali internet kupovinu, osigurali smo vam BESPLATNU DOSTAVU i rok za povrat/zamjenu proizvoda pomaknuli smo s 14 dana na 45 dana. 
Svi se moramo prilagoditi novonastaloj situaciji no znajte da dajemo sve od sebe kako bi obradili svaku narudžbu i odgovorili na svaki upit u najkraćem roku!

Hvala vam na razumijevanju, čuvajte sebe i druge, ostanite doma i kupujte online!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a. Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šestogodi&sca...
13.
Nov.
2020.
Magazin
BUZZ Black Month je počeo! 
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja tenisica! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o moji...
string(0) ""
string(0) ""