pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
10.12.2019.

CHOOSE RETRO AND FIND YOUR ATTITUDE

Polako se bliži kraj ove, 2019. godine, koju je obilježio povratak najvećih modnih trendova s kraja prošlog stoljeća. Da, tijekom 2019. smo doživjeli pravi #StylishThrowback, jer su poznati svjetski brendovi iz mjeseca u mjesec predstavljali najnovija izdanja svojih retro sneaker klasika, na koje definitivno nismo ostali ravnodušni.

Nisu se samo sneaker klasici vratili na velika vrata! Comeback su doživjele i bomber jakne, crop topovi, šuškave trenerke s detaljima na raskopčavanje, baggy duksevi...

Pripadnici generacija koje su odrastale devedesetih konačno su mogli iz garderobera izvući omiljene odjevne predmete iz tog perioda, dok su oni malo mlađi imali priliku zaviriti u retro kolekcije svojih roditelja. Choose Retro – moto je koji je definitivno obilježio cijelu 2019. godinu, a obilježavat će i ovu zimu.

Napravite pravo malo modno istraživanje i ove zime se prepustite zvucima funka i popa dok birate svoje street style odjevne kombinacije. Dok plešete i prkosite hladnoći, birajte garderobu koja će na najbolji način istaknuti vaš stav i karakter, upotpunite je efektnim detaljima – interesantnim naočalama za sunce, kapama, šiltericama, choker ogrlicama – a za sam kraj ostavite izbor omiljenih tenisica poznatih svjetskih brendova. Nike, adidas, Champion, FILA, Reebok, Puma bit će samo neki od favorita ljubitelja tenisica ove zime.

 

Tko kaže da su hladni dani prepreka za „stylish“ odijevanje? Naša nova zimska kolekcija dokaz je da prepreke ne postoje! Odaberite retro favorite za ovu zimu & find your attitude.

Zimsku kolekciju poznatih brendova pronađite u svim našim shopovima ili naručite online.

Slični članci

22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta