04/12 2019.
Magazin

IN HONOR OF BATMAN: New Converse Capsule Collection

Da li znate da je 2019. godina 80. rođendana čuvenog strip junaka Batman-a? Mračni vitez je ostavio neizbrisiv trag na generacije koje su odrastale čitajući stripove i gledajući filmove o njemu, a to čini i danas. U njegovu čast brend Converse je, zajedno sa Warner Bros. Consumer Products i DC-jem, predstavio novu kolekciju poznatih tenisica koje svojim dizajnom slave nostalgiju za ovim, mnogima omiljenim, superherojem.

Inspirirana pedesetim, šezdesetim i sedamdesetim godinama, odnosno pop artom, pravcem koji je obilježio to desetljeće 20. stoljeća, Converse x Batman kolekcija tenisica oživljava čuvene klasike Chuck Taylor All Star i Chuck 70, ovoga puta upotpunjene efektnim grafičkim detaljima koji su obilježili priče o Mračnom vitezu.

Silueta ovih Chuck Taylor All Star Hi-Top tenisica  pravi je hommage “ratnim suborcima” – Batman-u i Robinu, koji su se prvi put zajedno našli na naslovnici Detective Comics #164 izdanja iz oktobra 1950. Naslovnicu su zajedničkim snagama oslikali Win Mortimer i George Roussos.

Ako je Batman i vaš omiljeni superheroj, ovo je kolekcija koju morate imati u svojoj kolekciji. Pronađite je u našim trgovinama u Areni Zagreb ili naručite online.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2020.
Magazin
Weekend special čeka te na BUZZ webu
12.
Aug.
2020.
Blogger Pick
Pozdrav ekipa! Za vrijeme ovih vrućih ljetnih dana odlučili smo uzeti mini pauzu od plesa i potražiti nove tenisice kojima ćemo pokoriti plesne podije. Buzz ...
10.
Aug.
2020.
Magazin
Ugrabi BUZZ majice po super popustima
string(0) ""
string(0) ""