RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Arrivals
07.09.2016.

NIKE AIR MAX 90 PRM

Nike Air Max 90 prvi put je proizveden 1990. godine sa zvučnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model koji vam sada predstavljamo je novo PREMIUM izdanje predviđeno za jesensku sezonu izrađeno od kože, tekstila i čvrstog platna.

Ovo Premium izdanje dolazi kao dio „Ale Brown“ paketa u kojem se uz AM90 nalaze i modeli BW, AM95 i Air Huarache. Cijelim paketom prevladava Midnight Navy boja i detalji smeđe boje po kojoj je cijeli paket dobio naziv. Svi modeli izrađeni su od istih materijala, a paleta boja nas lagano priprema na jesen koja uveliko kuca na vrata.

Air Max 90, tenisica dizajnirana da zadovolji potrebe trkača prije 26 godina, nadišla je svoju namjenu i zauzela mjesto među najpopularnijim lifestyle modelima današnjice. Silueta je pratila sve tehnološke inovacije, kako đona tako i gornjišta, ali se uvijek vraćala svom izvornom izdanju.

Novo izdanje izrađeno je od PREMIUM materijala koji model čine čvrstim i u isto vrijeme i udobnim, a kako je model namijenjen za jesensku sezonu, ovo toplo gornjište daje savršenu klimatizaciju vašem stopalu. Za udobnost samog gazišta zadužena je Air Max komora u peti središnjeg dijela đona.

Nike Air Max 90 PRM „Ale Brown“ zajedno s ostalim Premium modelima ovog paketa AM BW i Air Huarache, potražite u BUZZ trgovinama ili naručite online.

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!