pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
13.02.2019.

FOR INDEPENDENTS ONLY – NEW BALANCE 997H

Znate li da su devedesete u modnim krugovima poznate kao desetljeće uniseksa?

Prvaci, kada je o ovom trenu riječ legendarni su supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein koji su pred sam kraj dvadesetog stoljeća ohrabrili dizajnere da se igraju s odjećom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog vala u modnom svijetu čiji se utjecaj može vidjeti i danas. Iako je započeo davne 1993. trend nošenja uniseks modela ne jenjava ni 26 godina kasnije. Prethodnih godina pomalo potisnut ovaj modni val tijekom 2019. u velikom stilu na pozornici vraća nove modele tenisica koji dolaze iz dizajnerske radionice brenda New Balance. U pitanju je New Balance 997H- model koji predstavlja savršen spoj legendarnih 997 i 998.

Dizajnirane za individualce koji obožavaju retro stil i trendove koji su nekada ''vladali'' modnom scenom, New Balance 997 čuvaju naslijeđe originalnih tenisica koje su bile inspiracija dizajnera, ali u novom, još modernijem i upečatljivijem ruhu. Rezultat je trendi silueta kojom dominira atraktivni kolorit, prepoznatljiv među sneakerheadsima upotpunjen redizajniranim potplatom koji tenisici pruža još urbaniji izgled, a njenom vlasniku lakoću pokreta.

Idealne za sve style seekerse, ljubitelje tenisica kojima je individualnost važna i zato je s ponosom ističu, New Balance 997H mogu nositi i modni znalci koji prate trendove i uvijek su u tijeku sa svim novitetima, ali i ljubitelji unikatnih i upečatljivijih varijanti, vječiti individualci koji svoju posebnosti ističu na svakom koraku.

Dizajneri brenda New Balance pozivaju te da ostaneš dosljedan sebi, što god nosiš.

Slični članci