Magazin

23.
Sep
2020
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima svoje obitelji? Predstavljamo vam Anastasiju, Ines, Andreu, Anu i Mateja. 4 djevojke i 1 mladić – različitih interesa i hobija, a koji čine fantastičnu ekipu kojima je zajednička ljubav prema dobrom druženju i zezanju.
18.
Sep
2020
Magazin
Dodatni popusti na BUZZ webu
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Plesom se bave cijeli život. Plešu disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, a posebno su ponosne na prvu nagradu u kategoriji disco dance small group, duo i solo, koju su osvojile na međunarodnom natjecanju u prosincu 2019. godine. One su Lena Potparić, Staša Radivojević i Mina Đorđević – Lena i Mina imaju 18, a Staša samo 16 godina – dolaze iz Kragujevca, grada u srcu Šumadije, i kada ih upoznate shvatite da Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi. 
08.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers- oni dijele strast za plesom, ustrajnošću i motivacijom, što ih je odvelo do 26 titula državnih prvaka, 9 europskih titula i 11 svjetskih titula. Natjecanja, performans i treninzi u Sloveniji i šire nisu jedina stvar koja ih povezuje. Svi članovi tima su ambiciozni, imaju volju za napornim radom i dijele dobar smisao za humor i to su glavni razlozi zašto su postali pravi prijatelji. Cijela ekipa se zajedno druži nešto više od godine dana, ali svi se članovi osjećaju kao da se znaju cijeli život. Znaju slušati jedni druge i pomoći u dobrim i lošim trenucima. Za njih, break dance nije samo ples i sport nego ga vide kao način da se izraze u krugu prijatelja koji imaju sličnu priču i podupiru jedni druge. Bez obzira na naporan ritam, naša ekipa uvijek nađe vrijeme za omiljene palačinke ili pizzu. Da li moramo znati još bilo što da možemo reći da su najkul ekipa? 
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Oni nisu krvna braća, oni su mnogo više od toga. Ples ih je ujedinio i zajedno se osjećaju kao prava obitelj. 2012. godine Piticu (član benda Simplu) je pisao prve stranice svoje „The Brothers Crew“ priče, koncept koji je kasnije prenio na svoju strast prema plesu i sve pod motom: „Do zdravlja kroz ples“.
20.
Aug
2020
Magazin
Spremi za za povratak u školske klupe
19.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdrav društvo. Nadam se da ste mi dobro i da uživate u prijeko nam potrebnim ljetnim danima :)
14.
Aug
2020
Magazin
Weekend special čeka te na BUZZ webu
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdrav ekipa! Za vrijeme ovih vrućih ljetnih dana odlučili smo uzeti mini pauzu od plesa i potražiti nove tenisice kojima ćemo pokoriti plesne podije. Buzz Crew ekipa nam je bacila bubu u uho da su u BUZZ stigle tenisice za kojima ćemo totalno poluditi. Čim smo ugledali nove New Balance 327 tenisice kao da su vrištale „Suzana! Franjo!“.
10.
Aug
2020
Magazin
Ugrabi BUZZ majice po super popustima
05.
Aug
2020
Magazin
Web shop online popusti
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Pozdrav ekipa, to sam ja Andreea i danas smo na uzavrelim ulicama s Buzz Crew ekipom i novim vrućim Puma tenisicama! Jeste li spremni? Ovim ulicama „lutam“ od kad sam bila dijete i gledam kako ovaj grad raste i ja rastem zajedno s njime. Zbog toga sam, dragi moji prijatelji, povezana s ovim ulicama na toliko načina da si ne možete ni zamisliti.
31.
Jul
2020
Magazin
Shopping days na BUZZ webu
28.
Jul
2020
Magazin
Ugrabi dodatne popuste do 30.7.
24.
Jul
2020
Magazin
Super vikend popusti u BUZZU
21.
Jul
2020
Blogger Pick
Hej ljudi, To smo mi- Remi i Akasha i jedva smo čekali da vam se vratimo s novom blog pričom. Ljeto nam je napokon stiglo i oboje smo jedva čekali da se ponovo susretnemo uživo nakon duže pauze. Remi je proljeće proveo u izradi online plesnih tutorijala, a Akasha je svoje vrijeme provela u stvaranju novih playlista koje samo čekaju da izađu na svijetlo dana.
17.
Jul
2020
Magazin
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava tenisice i želi da sudjeluje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zašto ste vi The Coolest School Crew.
17.
Jul
2020
Magazin
Ugrabi omiljene brandove po super cijenama!
15.
Jul
2020
Blogger Pick
Neki od vas me već znaju, neki ne- moje ime je Katja Spanka i dio sam BUZZ crew tima od samih početaka. Veliki mi je gušt raditi s njima jer su uvijek puni odličnih ideja za razne projekte. Za ovaj smo blog napravili strašnu modnu priču, pa svakako bacite oko na fotke koje smo pripremili.
string(0) ""
string(0) ""