Isporuka je besplatna, ukoliko je Vaša narudžba iznad 200 kn. Za manje narudžbe treškove dostave, u iznosu od 30 kn, snosite Vi.

Nakon potvrđene narudžbe ukoliko postoje nejasnoće oko unesenih podataka kontaktirat će Vas web operater radi potvrde i provjere svih podataka, najkasnije u roku od 24 h. Kako bi se osigurala što brža dostava, isporuka narudžbi s više artikala vrši se direktno iz trgovine u kojoj je artikl na stanju, te možete očekivati isporuku u više paketa. Za ovakav način isporuke ne snosite nikakve dodatne troškove poštarine.

Od trenutka narudžbe odnosno provjere podataka rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Ovaj rok je duži ukoliko je riječ o pojedinim otocima gdje prometna povezanost ne omogućuje bržu dostavu.

Buzz surađuje s distributerskom tvrtkom Overseas Express koja vrši dostavu web narudžbi preko tjedna u razdoblju od 8:00 do 20:00 sati. Molimo Vas da u tom razdoblju netko bude prisutan na adresi radi isporuke.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket kako bi se isključila eventualna vidljiva oštećenja paketa. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavnicu.

Naravno, u svakom smo vam trenutku na raspolaganju za sve iznimne situacije na mailu online@buzzsneakers.hr ili telefonski pon-pet od 9 do 16 na 072 700 500.

Za svaku Vam pošiljku ide email obavijest. Email poruku dobivate u trenutku kada Overseas preuzme paket. U poruci primate broj pošiljke i link gdje možete pratiti status svoje pošiljke.

Ukoliko Vas dostavljač ne nađe na adresi, biti će ostavljena obavijest o prispijeću s kontaktom kurira ili Službe za korisnike kako bi se dogovorio naknadni termin isporuke.

Ako Vas ne uspiju nikako kontaktirati te pošiljka ne bude preuzeta, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Dostava u trgovinu (click&collect)

Opcija Click&Collect odnosno Dostava u trgovinu omogućava Vam da izaberete svoje artikle i umjesto dostave na kućnu adresu svoj paket preuzmete u trgovini koju odaberete.

Ova opcija je u potpunosti besplatna, a vrijedi samo za plaćanje virmanom, Paypalom i karticama. Kad artikli stignu u trgovinu obavijestit ćemo Vas putem e-maila, a preuzeti ih možete u radno vrijeme odabrane trgovine.

Prilikom prikupljanja narudžbe obavezno ponesite osobni identifikacijski dokument te potvrdu o kupnji.