Dostava je besplatna.

Nakon potvrđene narudžbe ukoliko postoje nejasnoće oko unijetih podataka kontaktirat će Vas web operater radi potvrde i provjere svih podataka, najkasnije u roku od 24 h.

Od trenutka narudžbe odnosno provjere podataka rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Ovaj rok je duži ukoliko je riječ o pojedinim otocima gdje prometna povezanost ne omogućuje bržu dostavu.

Buzz surađuje s distributerskom tvrtkom Overseas Express koja vrši dostavu web narudžbi preko tjedna u razdoblju od 8:00 do 20:00 sati. Molimo Vas da u tom razdoblju netko bude prisutan na adresi radi isporuke.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket kako bi se isključila eventualna vidljiva oštećenja paketa. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavnicu.

Za svaku Vam pošiljku ide email obavijest. Email poruku dobivate u trenutku kada Overseas preuzme paket. U poruci primate broj pošiljke i link gdje možete pratiti status svoje pošiljke.

Ukoliko Vas dostavljač ne nađe na adresi, biti će ostavljena obavijest o prispijeću s kontaktom kurira ili Službe za korisnike kako bi se dogovorio naknadni termin isporuke.

Ukoliko Vas ne uspiju nikako kontaktirati te pošiljka ne bude preuzeta, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.