pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Buzz SNKR Tour
26.03.2019.

Buzz SNKR tour backed up by JoomBoos

Proljeće je tu, a ti još nemaš nove tenisice?
Mi brinemo o tvom stilu, zato ovog proljeća posjeti naš Buzz SNKR Tour.

Pet tjedana, sedam gradova i tri naša Youtubera čekaju te da izgradiš svoj osobni stil.

U petak 29.3. startamo u Splitu, pokupiš ekipu i vidimo se u trgovini Buzza Mall of Split gdje će ti Sikrt, Bruno Lukić ili Filip Rebrović pomoć odabrati svoje najbolje tenisice, a usput možda osvojiš i koju nagradu.

Nisi u Splitu? Ne brini, već drugoga dana 30.3. vidimo se u Zadru, naravno u trgovini Buzza u Supernova centru. Tamo te također čeka odlična ekipa, super mjuza, najbolji odabir tenisica i super cijene kako bi ovog proljeća baš ti vladao modnim trendovima.

JoomBoos ekipa je spremna obići cijelu Hrvatsku i pomoći ti u odabiru najboljih tenisica koje se nalaze u ultimativnom Buzz Sneaker Stationu, a za tebe su izdvojili i posebnu ponudu najtraženijih proizvoda ovog proljeća koju možeš provjeriti klikom OVDJE!

Nakon Splita i Zadra, vidimo se i u Puli, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu.

Ne zaboravi, petak i subota od 17:00 sati u tvojoj omiljenoj sneaker destinaciji čekaju te tvoji omiljeni Youtuberi i njihove sneaker preporuke.

Slični članci

29.
Apr.
2019.
Buzz SNKR Tour
6 SNKR Tour postaja je za nama, a ove subote dolazimo do zadnje! Od Dalmacije preko Istre i sjevera naš tour završavamo u srcu Hrvatske. 4...
23.
Apr.
2019.
Buzz SNKR Tour
SNKR tour se približava svom kraju. Predzadnja postaja je Varaždin kojeg će naši Youtuberi osvojiti ove subote 27.4. od 17 do 22h. ...
08.
Apr.
2019.
Buzz SNKR Tour
U City Centru One West je bila prava ludnica, a ovaj vikend te čeka još veća!