Adidas ZX 2K Boost

Osjeti komfor u njegovom punom obliku, jer su Adidas ZX modeli udobniji nego ikada prije! Boost sistem koji je „ugrađen“ u ovu popularnu siluetu čini je nezamjenljivom u svim street izdanjima ove jeseni.

Adidas ZX 2K Boost ženske tenisice

Nove Adidas ZX 2K Boost ženske tenisice nisu atraktivne samo zbog efektnih detalja istaknutih na potplatu i gornjištu, već i zbog komfora koji će ti pružiti sa svakim korakom. Zahvaljujući ugrađenoj Boost tehnologiji, one predstavljaju savršen izbor za svako street style izdanje.

Adidas 2K ZX Boost muške tenisice

Predstavljamo ti Adidas ikonu koja donosi novu dimenziju komfora! Adidas 2K ZX Boost muške tenisice, zahvaljujući ugrađenoj Boost tehnologiji, pružaju najudobniji osjećaj ikada. Unapređeni dizajn tenisice i detalji koji ih ističu u masi čine ovaj model apsolutnim jesenjim favoritom.

Svaki model iz nove ZX kolekcije spaja prepoznatljive elemente siluete sa Boost tehnologijom, koja doprinosi njihovoj maksimalnoj udobnosti i futurističkom izgledu.

I potplat adidas ZX Fuse Boost tenisice osmišljen je tako da doprinese cjelokupnom utisku komfora. Garantira stabilnost sa svakim korakom.

Gornjište tenisice izrađeno je od mrežastog materijala koji savršeno obavija stopalo. Model sadrži i dodatna ojačanja u prednjem dijelu, što je čini savršenim izborom svih streetwear izdanja.

string(0) ""
string(0) ""