Ove godine New Balance započinje s nevjerojatnim, redizajniranim konceptom „247“ tenisice, koja će definitivno obilježiti nadolazeću sezonu. Za sve one koji prate svjetske trendove i aktualne modne kombinacije, unaprijeđeni New Balance 247 model idealan je izbor.

Tenisice namijenjene osvajanju najpopularnijih gradskih lokacija s dizajnom koji će sigurno privući pažnju gdje god se pojavi, u jednom objedinjuje najkvalitetnije, premium materijale poput izvrnute kože, redizajniran „N“ znak i novi „REV lite“ potplat toliko udoban da je svaki korak lak i kao da te tjera naprijed.

Jedna od glavnih osobina novog New Balance 247 modela je upravo njegova prilagodljivost bilo kojem modnom izražaju i stilu, bez obzira na situaciju i vrijeme dana, a dizajn inovativne kolekcije New Balance 247 inspiraciju nalazi u originalnim modelima 247, 576, 1300 i 998.

New Balance 247 kolekcija tenisica stiže u dvije boje, tamnijih nijansi, koje se savršeno uklapaju uz urban-street look, a mogu se pronaći ekskluzivno u svim BUZZ SNEAKER STATION trgovinama.