Zablistaj i ovog proljeća u modelima brendova Nike, adidas, Reebok, Champion, Puma i drugim, jer za tebe imamo ponudu koja je apsolutni trend u street style, ali i urbanim fashion izdanjima cijele sezone.

THE LATEST & THE GREATEST

NIKE AIR ZOOM TYPE
adidas CHOIGO
Reebok CL LEGACY
PUMA CRUISE RIDER SILK ROAD

Da li si spremna da svoju kolekciju patika upotpuniš trenutno najtraženijim siluetama u bogatim koloritima? Pogledaj ponudu Nike Air Max, adidas Choigo, Puma Cruise Rider i Reebok Legacy modela koje smo izdvojili za tebe.

It’s Time for Fresh Drops!

Predstavljamo ti sve novitete poznatih brendova. Napravi svoj savršen spoj, jer smo sigurni da te naša ponuda neće ostaviti ravnodušnom.


MORE TO EXPLORE

FLEECE
JOGGERS
DRESS

THE HOTTEST STYLES FOR YOU

Želiš da upotpuniš svoj garderober novim komadima? Izdvojili smo za tebe sve aktuelne proljećne trendove i autfite kojima nećeš moći da odoliš. Pogledaj naše predloge kombinacija i smjelo ih kombinuj u svim svojim izdanjima.

Be a Silver Goddess in adidas
With a Pop of Color
Perfect adidas Stylin’


BUZZ CREW

COLORFUL AND PLAYFUL – AIR MAX VIVA

BLOGGER PICK

Davno su štikle izašle iz mode i svakodnevnih stajlinga. Danas se patike nose kako uz opuštene autfite, tako i uz svečaniju garderobu – što apsolutno podržavam.

PICTURE ME ROLLIN IN NIKE AIR FORCE 1 PIXEL

BLOGGER PICK

Ćao, ekipa! Ponovo vam se javljam i nadam se da su vam nedostajale moje priče.   Prethodnih nekoliko puta smo se na Buzz Crew fotografijama igrali sa upadljivim bojama i

AN ELEVATED TAKE ON THE CLASSIC SAMBA

BLOGGER PICK

Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan fudbalski inspirisan dizajn.