Izdvojili smo za tebe trenutno najatraktivnije modele jakni, dukseva i drugih odjevnih komada brendova Nike, adidas, Champion, New Balance. Savršeni za hladne dane, oni su definitivno neizostavni u svim urbanim izdanjima ove zime.

THE LATEST & THE GREATEST

NIKE AIR MAX ZEPHYR
adidas SUPERSTAR
NEW BALANCE M237
PUMA BMW MMS FUTURE RIDER

Nike Air Max, adidas Superstar i Reebok CL Legacy samo su neke od silueta koje treba da se nađu u tvojoj sneaker kolekciji. Predstavljamo ti najnovije i najtraženije modele u našoj ponudi.

Požuri, oni neće biti u našoj ponudi još dugo.


MORE TO EXPLORE

FLEECE
T-SHIRT
JOGGERS

NEW ON (Y)OUR RADAR

Pogledaj naše prijedloge za tvoj weekly drop novih odjevnih komada. Predstavljamo ti najnovije prijedloge kombinacija brendova Nike i adidas i trenutno najtraženije modele dukseva, trenerki, majica i patika.

Green Nike perfection

Choose Adidas

Must wear - Nike

POČINJE „1 AIR MAX X 3 OUTFITS“ NAGRADNA AKTIVACIJA!

NEWS

Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su vam 1 par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o vama. Budite kreativni, pokažite nam kako uklapate Air

FEEL THE 70S VIBE IN NEW BALANCE 237

NEWS

Nove New Balance 237 patike te prosto vuku da se, svojim street style autfitima, vratiš u sedamdesete. Pogledaj zašto su baš one jedan od vodećih trendova za ovo

UČESTVUJ U ZX NAGRADNOJ AKTIVACIJI I OSVOJI NOVE ADIDAS PATIKE

NEWS

Adidas ZX osjećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.