Izdvojili smo za tebe trenutno najatraktivnije modele jakni, dukseva i drugih odjevnih komada brendova Nike, adidas, Champion, New Balance. Savršeni za hladne dane, oni su definitivno neizostavni u svim urbanim izdanjima ove zime.

THE LATEST & THE GREATEST

NIKE AIR MAX 90 3M
adidas SUPERSTAR
NEW BALANCE M327
Reebok CL LEGACY

Nike Air Max, adidas Superstar i Reebok CL Legacy samo su neke od silueta koje treba da se nađu u tvojoj sneaker kolekciji. Predstavljamo ti najnovije i najtraženije modele u našoj ponudi.

Požuri, oni neće biti u našoj ponudi još dugo.


MORE TO EXPLORE

JACKETS
FLEECE
JOGGERS

Ove zime biraj Nike i adidas kombinacije upečatljivog kolorita i printa. Nećemo poricati, našu ponudu čine i klasični komadi i siluete koji su all time favorite, ali ćeš pažnju sigurno privući modelima koji nisu tipično zimski, ali se savršeno ističu u svakoj kombinaciji.

CHOOSE RETROFUTURISM AND PUMA RS-X MIX

BLOGGER PICK

Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan fudbalski inspirisan dizajn.

PICTURE ME ROLLIN IN NIKE AIR FORCE 1 PIXEL

BLOGGER PICK

Kad sam počeo plesati, Pume su bile najvažniji brand. Suede model pogotovo. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Mijenjanjem svog stila sam prešao i na neke...

MY TRUE NIKE LOVESTORY

BLOGGER PICK

Zdravo, streetstyle fanovi! Ovdje Hana s novim postom i novom Nike lovestory. :)

string(0) ""
string(0) ""