na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

GIVE FRESH AIR
GIVE FRESH AIR
News
26.04.2022.

GIVE FRESH AIR

Buzzovci, želimo sa vama da podijelimo sjajnu vijest − nakon dvije godine pauze od live dešavanja, Nike Air Max ponovo zauzima centralno mjesto u sneaker kulturi svjetskih prestonica. U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri decenije, u Banjaluci će 28. aprila biti održane jedinstvene kreativne radionice koje će obezbijediti još jedno nezaboravno iskustvo.

U okviru Nike Air Max “Give A Fresh Air” radionice imaćete priliku da pokažete svoju kreativnost kroz oslikavanje Air max patika. Najkreativnija silueta biće nagrađena autentičnim tepihom izrađenim baš u tim bojama. Da biste učestvovali, potrebno je da se prijavite na prijave@buzzsneakers.ba

Pored kreativnih radionica, na event-u vas očekuje panel na temu istorije Air Max-a u kome učestvuju Amina Efendić, jedna od najpoznatijih bh influenserki, Bake, bh youtuber i Sergej Pajić koji će sa prisutnima podijeliti svoja iskustva sa Air Max-om.

U okviru naše Air Max ponude, koju možete pronaći na Buzz online shop-u, imamo priliku da vam ekskluzivno predstavimo Terrascape 90 − patike ikoničnog stila dizajnirane za moderne generacije. Napravljen od najmanje 20% recikliranog sadržaja, ovaj model donosi potpuno novi izgled đona sa oblogom od transparentne gume. Gornjište od teksturnog ripstopa upotpunjeno je suptilnim koloritima i prošivenim detaljima koji će se lako uklopiti u svaki urbani outfit.

Spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo 28. aprila na platou ispred Delta Planet-a u Banjaluci. Događaj je otvorenog tipa i za sve ljubitelje Air Max patika, što je ujedno i dress code, a ako želite da učestvujete u Buzz radionicama potrebno je da se prijavite na prijave@buzzsneakers.ba

Sve dodatne informacije potražite na ovom linku.

Vidimo se!

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.