na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

BUDI POBJEDNIK U IGRI NA MODNOM TERENU − Novi Converse MVP modeli!
BUDI POBJEDNIK U IGRI NA MODNOM TERENU − Novi Converse MVP modeli!
News
06.04.2022.

BUDI POBJEDNIK U IGRI NA MODNOM TERENU − Novi Converse MVP modeli!

Voliš košarku? Provodiš noći čekajući NBA utakmice? Imaš omiljeni tim? Ili samo želiš da svi kažu „Čovječe, kakve patike!“ kada te vide? Svaki razlog za kupovinu novih Converse MVP modela je ok. Tvoja ljubav prema košarkaškom stilu konačno može da dođe do izražaja! Nastavi da čitaš i saznaj sve o novim Converse patikama u našoj ponudi. 

Asimetrične, sa detaljima u bojama najuspješnijih NBA franšiza u posljednjim dekadama, Pro Leather 75th Anniversary patike ćeš obožavati. Dizajnerski su osvježene kožnim dijelovima, jezičkom od mrežice i postavom inspirisanom materijalima koje u NBA koriste za izradu dresova. SmartFOAM uložak će ti pružiti udobnost, ukoliko stvarno poželiš da šutiraš na koš.

Želiš nešto još ekspresivnije? Bez brige, tu je Chuck 70 75th Anniversary model. Dizajniran po ugledu na originalni model iz sedamdesetih i urađen u bojama različitih NBA timova, svaki par na sebi ima retro detalje, ali i NBA brending koji nedvosmisleno ukazuje na to u čiju slavu su ove patike nastale. Ako ne zaigraš u njima na košarkaškom terenu, OrthoLite uložak je tu kako bi mogao udobno da posmatraš utakmicu sa tribina.

Za one najhrabrije, tu je Weapon CX 75th Anniversary model − originalno nastao 1986. a redizajniran u slavu najbolje igre na svijetu. Naglašen CX đon i lagan, responzivan CX uložak su posljednja riječ tehnologije kada je udobnost u pitanju. Znamo da nećeš odoljeti iskušenju da čuješ kako škripi parket pod tvojim stopalima, čim uskočiš u ovaj fantastičan model.

Bez obzira na to koji je tvoj izbor, jedno je sigurno, u novim Converse modelima patika bićeš zvijezda – i na terenu i pored njega. Potraži ih online ili u nekom od Buzz shop-ova.

 

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.