na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NE PROPUSTI PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE
NE PROPUSTI PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE
News
26.12.2021.

NE PROPUSTI PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE

Pripremili smo pravu ekskluzivu za PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE - muške patike Air Force 1 HI ALYX. Ovo je prilika da poručiš najpoželjniji BUZZ model!

Zbog toga 26.12. i 27.12. ne smiješ propustiti prvi BUZZ Online Raffle.

Ovo izdanje ikoničnog Nike Air Force-a nastalo je u kolaboraciji Nike-a sa Matthew M. Williams američkim dizajnerom, kreativcem, poduzetnikom i kreativnim direktorom Givenchy ženskih i muških kolekcija. Kombinacija Wilijamsa sa klasičnom siluetom Air Force 1 stvara nenametljiv i prefinjen pogled na legendarni dizajn Air Force-a. Izgled kombinuje minimalističke dodire sa oštrim nijansama za vrhunsko ažuriranje ikone, sa kopčom od anodiziranog aluminijuma na prednjoj strani i izvezenim Nike Swoosh logotipom pozadi.

Šta je potrebno da uradiš da bi učestvovao/la u prvom BUZZ Online Raffle-u?

Prijave za Raffle počinju u nedjelju, 26. decembra u 9h i trajaće do 27. decembra u 21h. Klikom na baner koji će biti postavljen na našem sajtu, otvoriće se formular u kojem treba da ostaviš svoje podatke.

Jedna osoba može se prijaviti za Raffle samo jednom, sa jednog računara ili IP adrese. Prilikom unosa podataka, potrebno je da navedeš veličinu koju bi želio/la da kupiš, ali i da istakneš da li će ti patike biti isporučene na adresu ili ćeš ih preuzeti u našem šopu u TC Delta Banja Luka.

Nike Air Force 1 HI ALYX biće dostupne u veličinama od 41 do 44.5 po cijeni od 839KM. Nakon popunjene prijave, na tvoju e-mail adresu stići će mejl sa potvrdom da si se uspješno prijavio/la za Raffle, dok će oni koji budu odabrani za kupovinu ovog ekskluzivnog Air Force modela o tome biti obaviješteni u utorak, 28. decembra.

Ukoliko si izvučen/a, a odabrao/la si preuzimanje u šopu u TC Delta Banja Luka, imaćeš 48 sati da Air Force 1 HI ALYX kupiš u veličini za koju si se prijavio/la.

Čekamo te na prvom Buzz Online Raffle-u. Srećno!

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.