na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

CONVERSE CREATE NEXT: New Lines of the Classics
CONVERSE CREATE NEXT: New Lines of the Classics
News
23.09.2021.

CONVERSE CREATE NEXT: New Lines of the Classics

Ovu jesenju sezonu obilježiće urbane Converse patike koje će vas oduševiti svojim iconic dizajnom, novim materijalima i inovacijama u vidu komfora. U pitanju su modeli za nju i njega, Chuck Taylor All Star Move i Chuck 70 Explore Waterproof

Chuck Taylor All Star Move model ističe se inovativnim materijalima, autentičnim detaljima i ultra laganim EVA đonom – što ga čini savršenim za jesenje dane. ​Converse Chuck Taylor All Star Move je bold verzija klasičnih Chuck patika i pravi je simbol lične ekspresije koja može da se uklopi uz svaki jesenji look. Ovaj model kreiran je od vještačke kože, a njegove pertle u dva tona i amblem u intenzivnoj boji inspirisani su hajkingom. Sa komforom i lakoćom koju nude Chuck Taylor All Star Move patike, ove jeseni bićeš nezaustavljiva.

Chuck 70 Explore Waterproof patike unapređene su vodootpornim materijalima, istovremeno zadržavajući iconic Converse dizajn. Elementi ovih patika, kao što su ojačane pertle za hajking, izdržljiviji đon i potporni OrthoLite unutrašnji uložak, inspirisani su upravo vremenom provedenom napolju i zato je ovaj model savršen za hladnu jesen. Umesto platna koje vezujemo za klasične, originalne modele Converse patika, ovaj model kreiran je od vodootporne nubuk kože koja je dodatno ojačana vodootpornom oblogom – kako biste ovog septembra bezbrižno koračali po kiši. Chuck 70 Explore Waterproof su patike u kojima će vam biti komforno i sigurno, bez obzira na vremenske uslove.

Za brend Converse napredak nikada ne prestaje, a njihovi modeli iz najnovije jesenje kolekcije obezbijediće vam vrhunski osećaj komfora, uz jedinstvenu, iconic siluetu. Jesen konačno može da počne!

Converse Create Next kolekcija dostupna je u Buzz šopovima i online.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.