na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather
UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather
News
22.09.2021.

UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather

Predstavljamo ti dizajn nastao u prvoj zvaničnoj kolaboraciji Buzz Sneaker Station-a i brenda Reebok – ikonu Classic Leather, kojom je ispisana istorija sneaker kulture u cijelom regionu. Riječ je o modelu koji je, kao rezultat prve regionalne saradnje, nosiv u različitim sezonama, prilikama i kombinacijama.

Reebok Classic Leather patike su svjetlost dana ugledale još davne 1983. godine. Iako originalno dizajnirane za trčanje, one su brzo nakon lansiranja postale prve Reebok patike koje su prevazišle svoju prvobitnu namjenu prešavši u casual lifestyle obuću za svaki dan.

Ovog ljeta smo, u saradnji sa brendom Reebok, dobili priliku da baš ovaj model oplemenimo karakterističnim Buzz elementima i time zakoračimo u arenu u kojoj se najjači svjetski sneaker koncepti nadmeću u poigravanju sa patikama.

Ono što sneaker znalcima prvo upada u oči kod Buzz x Reebok Classic Leather patika jeste kombinacija glatke i brušene kože, u spoju sa mrežastim dijelovima na gornjištu. Koža je na dodir zaista nevjerovatna, dok mrežasti detalji doprinose prijatnosti i odličnoj ventilaciji stopala.

Novi, elegantni model kultnih patika donosi karakterističnu BUZZ ilustraciju na prozirnom đonu, u vidu BUZZopolis zamišljenog grada, čiji stanovnici nose isključivo patike. BUZZopolis je takođe i highlight kampanje, čiji slogan glasi This Is The Story of Our SOLE, u kojoj đonovi ispisuju nezaboravne priče koje činu dušu grada.

Jedinstvena ilustracija na đonu Classic Leather patike simbolizuje jedinstveni trag koji svako od nas ostavlja. Ona nam takođe donosi i brojne poruke koje u današnjem užurbanom svijetu ponekad zaboravljamo, pa tako ova kampanja podsjeća da je prvi korak uvijek najteži, da je u redu ponekad stati, kao i da je sve lakše ukoliko koračamo zajedno. Samo ukoliko imamo hrabrosti da se krećemo nepoznatim stazama, naši otisci će pričati nezaboravne priče, koje zajedno kreiraju dušu gradova u kojima živimo i stvaramo.

Sa unikatnim elementima, Reebok logotipom na jeziku i SNKR State of Mind motivom na đonu i bočnom dijelu gornjišta, ovaj model namijenjen je mladim, urbanim i modernim ljudima, koji žele da ostave poseban pečat na gradskim ulicama u regionu.

Sneaker State Of Mind objašnjava sve u samo nekoliko riječi – način na koji i o čemu razmišlja svaki ljubitelj patika. To su jednostavnost, premium materijali i detalji koji čine bitnu razliku! Upravo oni čine esenciju ovog modela koji će podijeliti ljude koji patike kupuju iz čiste potrebe i one koji teže ka tome da budu drugačiji.

Još jedan zanimljiv detalj su crveni krajevi na pertlama, jer daju još jednu notu različitosti u odnosu na standardne Reebok Classic patike.

U skladu sa svim navedenim, nastala i „Story of our sole“ kampanja, inspirana tragovima koje svako ostavlja, ali i preplitanjem individualnih priča, puteva i izbora u uzbudljivi lavirint koji kreira dušu i energiju grada. Ovu originalnu kampanju podržali su brojni poznati, urbani mladi ljudi iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Osim što su prenijeli ideju kampanje, oni su dočarali i osjećaj zajednice, koji je u centru ove dugoočekivane lokalne Reebok i BUZZ saradnje.

Novi Classic Leather unisex model dolazi u crnoj boji i premium kombinaciji kože, antilopa i mrežastog materijala, a low-cut dizajn omogućava mobilnost i slobodu pokreta.

Možeš ga pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.