na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

STANDOUT NEW LOOK OF THE NIKE BLAZER
STANDOUT NEW LOOK OF THE NIKE BLAZER
News
21.09.2021.

STANDOUT NEW LOOK OF THE NIKE BLAZER

Vrijeme je za još jedno iznenađenje koje je brend Nike pripremio za ovu sezonu! Predstavljamo ti nove Nike Blazer, patike koje su pravi lifestyle omaž jednoj od najpopularnijih košarkaških silueta ikada dizajniranih.

Nike Blazer Low Platform ove sezone dolaze u lifestyle varijanti. U pitanju su ženski modeli koji su zadržali prvobitnu konstrukciju patika iz 1973. godine, a ime dobile po lokalnom košarkaškom timu – Portland Trail Blazers.

Sa novim izgledom Nike Blazer patika, došao je i novi vibe. Tri iteracije obuhvataju redizajniran i sasvim svedenim bojama istaknut Swoosh, dok je final touch na gornjem dijelu patike postignut Nike brendingom koji se savršeno uklapa sa ostalim retro detaljima.

Istaknut dizajn novih Nike Blazer patika je, pored svega navedenog, dodatno „zaokužen“ izdignutom platformom koja se prostire duž međuđona.

Voljene zbog svoje jednostavnosti i komfora koji pružaju, čime se svrstavaju u grupu neprolaznih klasika, Nike Blazer Low Platfrom donose potpuno novi vibe poznatoj košarkaškoj ikoni i jedan su od najduže očekivanih modela među ljubiteljkama patika.

Izdignuti međuđon i đon daju još upečatljiviji look klasičnoj silueti, dok se gornjište ističe uglađenim proporcijama. Retro materijali, u kombinaciji sa novim dizajnom Swoosh-a i mekanom unutrašnjošću, ovaj model čine must-have komadom za novu sezonu.

Pronađite ga u Buzz šopovima ili naručite online.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.