na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)
WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)
News
20.08.2021.

WE’RE BUZZIN’ TOGETHER (AGAIN)

Vrijeme je za još jedan početak, novi, ponovo drugačiji...

Od prošle godine se mnogo toga promijenilo, ali je ekipa ostala ista – ekipa bez koje novi početak ne bi bio to što jeste. Sa tom ekipom smo završili prethodnu školsku godinu, provodili ljeto i veći dio odmora, igrali basket u kraju, išli na treninge, šetali, uživali na moru. Ekipa će i ovaj početak nove školske godine učiniti posebnim!

Ko je dio Buzz ekipe ove godine?

Urbani, drugačiji, cool klinci koji svojim stavom, ponašanjem, svakim pokretom koji naprave pokazuju zašto su posebni. Djevojčice i dječaci, tinejdžeri i školarci, okupili su se kako bi zajedno pokazali da, iako početak nove školske godine možda neće provesti u školi, nisu zaboravili da je ekipa ta koja školske dane čini najljepšim.

I ovog septembra (i narednih mjeseci) nastaviće da igraju basket na terenu pored škole, i dalje će zajedno ići na treninge, u šetnje, provoditi vrijeme u školskom dvorištu i održavati zajedništvo koje ih čini neustrašivim i uvek spremnim za nove avanture.

I mi smo tu da podržimo ekipe! Za početak nove školske godine i nove avanture pripremili smo odličnu ponudu modela za školarce različitog uzrasta. Brendovi Nike, adidas, Reebok, Puma i drugi „kriju“ sjajne modele patika čije su siluete prilagođene svim uzrastima, odjeću atraktivnih boja i printova koja savršeno ide uz patike, i aksesoare među kojima se posebno ističu rančevi. Oni su, u našim šopovima i online, sniženi 20%.

Gdje je tvoja ekipa? Okupi je – We’re Buzzin’ Together (again).

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.