na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
15.04.2021.

CELEBRATE BUZZ 6th BIRTHDAY & SHOW US YOUR PERFECT STYLE

BUZZ ovog aprila proslavlja 6. rođendan! A kako on ne može proći bez prave proslave, još jedne koju ćemo zbog trenutne situacije prirediti online, pozivamo te da učestvuješ u našoj rođendanskoj aktivaciji, jer možeš da osvojiš sjajne poklone.

Rođendani su uvijek povod da iz garderobera izvučeš najatraktivnije autfite i poneseš ih na način koji nije viđen prije. Ove godine naš rođendan se „vrti“ oko broja 6 – matematičari bi rekli savršenog broja, koji nas je inspirisao da napravimo savršene autfite – sa omiljenim patikama, duksevima, farmerkama, haljinama, aksesoarima i drugim statement komadima.

Za razliku od prošle, ove godine nam u tome pomaže jedna od najpoznatijih trendy djevojaka na ovim prostorima – Vanja Pantin, koja će zajedno sa nama odabrati pobjednika ili pobjednicu ove rođendanske aktivacije i osmisliti savršen stajling za njega ili nju.

Pokaži nam i ti svoju savršenu kombinaciju i učestvuj u našoj Show Us Your Perfect Style nagradnoj aktivaciji.

Pravilnik za učešće u ’Show Us Your Perfect Style’ nagradnoj aktivaciji

Da bi učestvovao/la u Buzz rođendanskoj nagradnoj aktivaciji, potrebno je da od 15.4. do 20.4.2021. na svom otključanom Instagram profilu objaviš fotografiju ili video u trajanju do 15 sekundi u kojima ćeš nam prikazati tvoj savršeni autfit. Patike su neizostavne, a možeš ih kombinovati kako god ti želiš. Fotografiju ili video tvog savršenog autfita objavi na Instagram story-ju uz tag @buzzsneakerstation i #buzz6thbday.

U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati samo pratioci Instagram profla @buzzsneakerstation. Potrebno je da profil bude podešen na Public, kako bismo mogli da vidimo tvoj Instagram story.

Učešćem u ovoj nagradnoj aktivaciji daješ nam odobrenje da tvoj story repostujemo na našem Instagramu.

Autora najkreativnijeg autfita odabraće poznata stilistkinja Vanja Pantin i on ili ona će osvojiti cio autfit iz Buzz-a, koji će odabrati upravo Vanja.

Pobjednik/pobjednica Buzz rođendanske aktivacije biće objavljen/a na našem Instagram story-ju, 21. aprila 2021.

Stay perfect and celebrate Buzz 6th birthday!

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...
30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!