26/03 2021.
News

LET THE AIR MAX DAY 2021 CELEBRATION BEGINS

Priča o Air Max patikama vjerovatno je jedna od najčešće ponavljanih u istoriji sneaker kulture. I kao da je nismo već dovoljno puta čuli, sa svakim novim release-om Air Max modela prisjećamo se kako je sve počelo, kako je teklo i kako to izgleda danas, u vremenu modernih tehnologija i društvenih mreža, kada sve brzo zastarijeva. Sve, ali ne i Nike Air Max!

Nose ih i starije, ali i mlađe generacije. I oni kojima su te patike devedesetih godina predstavljale statusni simbol, raritet, nešto što se želi i ne tako često ima, i oni koji su u Air Max patikama pronašli svog saveznika i saputnika za sve avanture i buntovničke ideje, oni koji vole da ih nose i ističu kao statement detalj modnih i street style izdanja, i oni koji su o Air Max modelima tek nedavno saznali.

Nije važno kojoj grupi pripadaš – važno je da si dio istorije koja se još uvijek piše.

Mjesec mart je i ove godine posvećen Air Max patikama. Novi koloriti dobro poznatih silueta – AM90, AM95, AM Plus, AM270 i drugi, sada su upotpunjeni novim modelom čije ime govori samo za sebe. U pitanju je Air Max Viva, patika koja odiše futurizmom u svakom smislu te riječi i ponovo pomjera granice inovativnosti i dizajna. 

Namijenjena je i inspirisana svakom ženom na ovom svijetu. Tome svjedoče njen izgled, kalup koji je potpuno prilagođen ženskom stopalu, ali i nevjerovatna udobnost koja daje još više samopouzdanja i smjelost da se osvoji cijeli svijet.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih i atraktivnih materijala na gornjištu, plišanoj unutrašnjosti patike koja obavija zglob, do detalja osmišljenom paternu i složenim, ali fenomenalno strukturisanim šavovima, nove Nike Air Max Viva su prosto savršene za svaku ženu. Jedinstvena konstrukcija zajedno sa novim, modernizovanim sistemom pertlanja, omogućava još bolji fit.

Novitet kod ovog modela jeste promijenjena struktura đona, koji je zadržao poznatu Air Max cushioning tehnologiju, ali je dodatno istaknut i modernizovan, što ove patike čine najboljim „pečatom“ svakog street style look-a.

Air Max Viva se mogu nositi uz sve, ali baš sve! Baš kao i svi drugi modeli Air Max patika.

Zbog toga smo i ovog Air Max Day-a, za ljubitelje dobro poznatih modela pripremili zanimljivu aktivaciju na @buzzsneakerstation Instagram profilu. Dovoljno je da imaš samo jedan Air Max par – to može biti bilo koji model – malo mašte i kreativnosti i tri cool autfita koja ćeš uklopiti uz svoje omiljene patike.

Snimi video, podijeli ga na svom Instagram story-ju i možda baš ti osvojiš najnovije Air Max patike. U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati i muškarci i žene, dok se sva pravila učešća nalaze ovdje (ubacujemo link bloga sa pravilima konkursa).

Ali, i to nije sve! Ovog Air Max Day-a, brend Nike te vodi na interaktivno putovanje širom svijeta i pomaže ti da otkriješ nevjerovatne zajednice i kulture inspirisane upravo Air Max patikama. Pridruži se ovom virtuelnom putovanju koje je već sada dostupno na platformi Air Max Day Worldwide.

Let the Air Max Day 2021 Celebration begins!

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
News
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
15.
Apr.
2021.
News
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga proslavljamo online i pozivamo te da budeš dio naše rođendanske aktivacije.
14.
Apr.
2021.
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala.  Ovoga puta vam se javljam inspirisana, u šarenim bojama, retro fazonu, zahvaljujući novoj PUMA kol...
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je...
31.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Ćao društvo, jedva sam čekala da vam se javim sa novom pričom.   Polako ali sigurno, zima nas napušta iostavlja prostora da se hrabri p...
26.
Mar.
2021.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su vam 1 par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o vama. Budite kreativni, pokažite nam...
24.
Mar.
2021.
News
Nove New Balance 237 patike te prosto vuku da se, svojim street style autfitima, vratiš u sedamdesete. Pogledaj zašto su baš one jedan o...
17.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Ja sam Žan Papič – stand-up komičar, glumac i pisac. Volim da me ljudi doživljaju kao putnika, iako sam samo u svom gradu. Pored arhitektu...