na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
26.03.2021.

POČINJE „1 AIR MAX x 3 OUTFITS“ NAGRADNA AKTIVACIJA!

Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su vam 1 par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o vama. Budite kreativni, pokažite nam kako uklapate Air Max u vaš stil odijevanja i osvojite Air Max patike po izboru!
Snimite Instagram story video u kome ćete ukombinovati 1 par Air Max patika sa 3 odjevne kombinacije za različite prilike (npr. vikend bleja, škola/posao, izlazak s društvom...), nakačite ga na svoj otključan Instagram profil i tagujte @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # sa zemljom iz koje učestvuješ (npr. ako si iz Bosne i Hercegovine dodaj #buzzbih).

PRAVILNIK ZA UČEŠĆE U NAGRADNOM KONKURSU

Da biste učestvovali u Buzz nagradnoj aktivaciji, potrebno je da do 31. marta 2021. godine na svom otključanom Instagram profilu objavite video u trajanju do 15 sekundi u kome ćete prikazati kombinovanje 1 para Air Max patika sa 3 odjevne kombinacije, da tagujete @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # zemlje iz koje učestvuješ (npr. #buzzbih).

U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati samo pratioci Instagram profila @buzzsneakerstation. Potrebno je da vaš profil bude podešen na „Public“, kako bismo mogli da vidimo vaše Instagram story-je.

Autore 3 najkreativnija story-ja Buzz će nagraditi Nike Air Max patikama po njihovom izboru. Dobitnike nagrada bira žiri iz Buzz tima.

Pobjednici nagradnog konkursa biće objavljeni kroz Instagram story na Buzz profilu, 2. aprila 2021.

Razigrajte se i podijelite sa nama vaš stil!

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...
30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!