26/03 2021.
News

POČINJE „1 AIR MAX x 3 OUTFITS“ NAGRADNA AKTIVACIJA!

Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su vam 1 par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o vama. Budite kreativni, pokažite nam kako uklapate Air Max u vaš stil odijevanja i osvojite Air Max patike po izboru!
Snimite Instagram story video u kome ćete ukombinovati 1 par Air Max patika sa 3 odjevne kombinacije za različite prilike (npr. vikend bleja, škola/posao, izlazak s društvom...), nakačite ga na svoj otključan Instagram profil i tagujte @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # sa zemljom iz koje učestvuješ (npr. ako si iz Bosne i Hercegovine dodaj #buzzbih).

PRAVILNIK ZA UČEŠĆE U NAGRADNOM KONKURSU

Da biste učestvovali u Buzz nagradnoj aktivaciji, potrebno je da do 31. marta 2021. godine na svom otključanom Instagram profilu objavite video u trajanju do 15 sekundi u kome ćete prikazati kombinovanje 1 para Air Max patika sa 3 odjevne kombinacije, da tagujete @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # zemlje iz koje učestvuješ (npr. #buzzbih).

U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati samo pratioci Instagram profila @buzzsneakerstation. Potrebno je da vaš profil bude podešen na „Public“, kako bismo mogli da vidimo vaše Instagram story-je.

Autore 3 najkreativnija story-ja Buzz će nagraditi Nike Air Max patikama po njihovom izboru. Dobitnike nagrada bira žiri iz Buzz tima.

Pobjednici nagradnog konkursa biće objavljeni kroz Instagram story na Buzz profilu, 2. aprila 2021.

Razigrajte se i podijelite sa nama vaš stil!

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
News
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
15.
Apr.
2021.
News
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga proslavljamo online i pozivamo te da budeš dio naše rođendanske aktivacije.
14.
Apr.
2021.
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala.  Ovoga puta vam se javljam inspirisana, u šarenim bojama, retro fazonu, zahvaljujući novoj PUMA kol...
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je...
31.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Ćao društvo, jedva sam čekala da vam se javim sa novom pričom.   Polako ali sigurno, zima nas napušta iostavlja prostora da se hrabri p...
26.
Mar.
2021.
News
Nike Air Max je jedina patika na svijetu koja ima svoj praznik. Danas je taj dan i zato proslava Air Max Day-a zvanično može da počne!
24.
Mar.
2021.
News
Nove New Balance 237 patike te prosto vuku da se, svojim street style autfitima, vratiš u sedamdesete. Pogledaj zašto su baš one jedan o...
17.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Ja sam Žan Papič – stand-up komičar, glumac i pisac. Volim da me ljudi doživljaju kao putnika, iako sam samo u svom gradu. Pored arhitektu...