na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
24.03.2021.

FEEL THE 70s VIBE IN NEW BALANCE 237

Postoji mnogo razloga zašto se baš sedamdesete smatraju jednom od najboljih decenija u svijetu mode. Suknje su postale kraće, čitav niz modnih ikona je svojim odjevnim kombinacijama ostavilo trag u vremenu, a brend New Balance je predstavio model toliko upečatljiv da se slavi i danas. Riječ je o New Balance 237, patikama koje se na velika vrata vraćaju kako na sneaker, tako i na modnu scenu.

Najnoviji 237 model predstavlja next generation siluetu koja odiše spojem modernog i retro dizajna. Namjenjen je svestranim ljubiteljima patika – onima koji su spremni da ih kombinuju na različite načine i za različite prilike, a ipak vode računa o autentičnosti svog stila. Njegovoj atraktivnosti doprinosi još i činjenica da, iako je okrenut ka prošlosti, on u potpunosti odgovara i pripada sadašnjosti.

Zahvaljujući novom dizajnu koji je ukorenjen u tradiciji brenda New Balance, a prije svega u dizajnu trkačkih modela od kojih je sve poteklo, model 237 donosi dizajn đona izrađen po uzoru na originalni Comp 100, ovoga puta u nešto većim dimenzijama kako bi dodatno privukao pažnju.

Gornjište je, kao i na prvobitnom modelu iz sedamdesetih, izrađeno od kombinacije prevrnute kože I najlona. Boje su jarke i potpuno vibrantne, što ove patike čini savršenim za kombinovanje. I oversized paneli su tu da doprinesu potpuno novom doživljaju, te je asimetrija istaknuta više nego ikada prije.

Prošiveni oversized N logo sa sobom nosi dašak nostalgije i doprinosi cjelokupnom utisku o ovim patikama. Dodaj tome i prilagodljiv sistem pertlanja zahvaljujući kojem patika tako savršeno stoji i shvatićeš zašto su upravo New Balance 237 modeli jedan od vodećih trendova za ovo proljeće.

Možeš ih pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.