29/03 2017.
News

AIR MAX DAY 2017

Sarajevo je u nedjelju pored Berlina, Njujorka, Moskve, Sao Paola bilo još jedna metropola u kojoj se proslavio 30. rođendan jednog od najpoznatijih Nike modela patika – Air Max 1. Na slavlju na adresi Vilsonovo šetalište u prostoru MY FACE, BUZZ i Nike Shop organizovali su brojne aktivnosti za ljubitelje i zajedno obiležili najvažniji dan u sneaker kulturi.

Svi koji vole Air Max, juče su od 12h do 20h prošetali svoj omiljeni par, a Air Max Day okupio je i brojne ličnosti iz javnog života, među kojima su Zlatan Hajlovac aka Kontra, Tibor i Kazo aka Digital Seekers, DJ Jasmina, Srđan Demon,

Cio Air Max Day obilježen je izložbom najnovijih i najstarijih Air Max patika, balonima koji su otvorili cio događaj, SNKRS REFRESH kornerom u kojem su svi koji očiste patike, zamjene petrle dobili na poklon i torbe KISS MY AIRS i AM bedževe.

Mjesec Air Max-a i dalje traje i odlučili smo da aktivaciju JUST GOT ’EM produžimo i tako svima  koji imaju svoj omiljeni AM model omogućimo da učestvuju i osvoje 300,00KM poklon vaučer.

Šta je potrebno da uradiš do 5.aprila:

-fotkaj svoj omiljeni Air Max model u ruci/rukama

-na svoj otvoreni profil Instagram ili Facebook okaci fotku uz svoj Air Max slogan, misao, ideju, rimu i taguj @buzzbih uz #justgotembih #kissmyairs #buzzbih

Najkreativnija fotka i copy osvojiće poklon vaučer u iznosu od 300,00 KM za kupovinu brenda Nike u BUZZ-u. Pobjednika će odabrati Nike i BUZZ tim.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa Air Max Day-a.

Vidimo se sledeće godine!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
May.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči osnove breakdance-a sa Don Kikijem, u našem novom tutorijalu.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
15.
May.
2020.
News
Već nedjeljama svi pričaju o „The Last Dance“, dokumentarcu koji je prava košarkaška lektira za buduće naraštaje.
string(0) ""
string(0) ""