na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
19.01.2021.

BREAKING: Winter Station is Colorful This Year

Ko kaže da zima mora biti striktno u svijetlim i tamnim tonovima? Da, pada snijeg i da, hladno je, ali to ne znači da tvoja kolekcija obuće i odjeće treba da „pati“. Ako nas pitaš, ova zima je sva u neon nijansama – i to neon plavoj, zelenoj, ružičastoj i ljubičastoj, što znači da je i tvoj omiljeni Winter Station u svoju zimsku kolekciju uvrstio koloritno i stilski najatraktivnije modele poznatih brendova.

Nećemo poricati, ima tu i klasičnih komada i silueta koji su prosto all time favorite, ali nama pažnju posebno privlače modeli koji nisu tipično zimski, ali se taaaako dobro kombinuju i ističu da ne možemo da im odolimo.

Odakle krenuti? Od neon zelene poluprovidne Nike ženske jakne koja savršeno stoji i uz bijeli duks ili bijelu majicu, dok preko nje sasvim slobodno možeš poneti puf jaknu u bijeloj boji, koja će ovaj komad samo dodatno istaći. Pitaš se koji je savršen par patika uz ovu kombinaciju? Nike Air Max ZM950, bez razmišljanja!

Nike Air Jordan u plavo-zelenim tonovima naš je winter favorite za muškarce. Nike Air Jordan Jumpman jakna u kombinaciji sa Jordan duksom i patikama Air Jordan 4 Retro SE savršeno se ističe i u dnevnim i u večernjim varijantama, pa možemo reći da je pun pogodak za fanove Jordan brenda.

I ostale Nike i adidas kombinacije, uz neizostavne Champion autfite upotpunjene Fila patikama, nikako ne treba da izostaviš iz svog garderobera. Izgledaju vanserijski i fenomenalno se kombinuju, što je dobitni spoj za istinske zaljubljenike u udobne, atraktivne i, prije svega, trendi odjevne komade, koji se ne ustručavaju da ponesu nešto novo i drugačije.

Ove zime, s posebnom pažnjom izdvajamo i odjevne komade za najmlađe. Dječaci u Jordan modelima i djevojčice u kombinaciji adidas trenerke i patika na pravi način upotpunjuju našu Winter Station priču, ali i cjelokupnu zimsku kolekciju koju možeš pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – ne propusti priliku da ih baš sada uvrstiš u svoju sneaker kolekciju.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.