na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
09.04.2020.

MAKE YOUR ROOM YOUR NEW DANCE FLOOR – IT’S TIME FOR BUZZING AT HOME

Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u cijelom regionu, možeš da naučiš sjajne plesne pokrete.

Riješili smo da te malo pokrenemo tokom boravka kod kuće! A koji je najbolji način da to uradimo? Plesom, naravno! Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum, da obuješ omiljene patike i odabereš autfit u kojem najviše voliš da đuskaš jer počinje BUZZing At Home!

Tim povodom, pozvali smo priznate koreografe iz cijelog regiona da sa nama podjele tutorijale za njima omiljene koreografije i podstaknemo te da đuskaš, jer nema boljeg načina za širenje pozitivne energije. Dovoljno je samo da pustiš omiljenu pjesmu ili beat i prepustiš se ritmu.

Prvi tutorijal iz našeg novog serijala BUZZing At Home pripremila je Anja Stefanović aka Unja Green, djevojka koja je „živa vatra“ na plesnom podijumu. Ima 27 godina i iza sebe zavidne plesne uspjehe. Kao plesač i koreograf učestvovala je u mnogobrojnim projektima: plesnim takmičenjima, televizijskim emisijama, muzičkim spotovima, reklamama, raznim kampanjama, festivalima i mnogobrojnim nastupima. Godine 2010. bila je deo Šakirine turneje i koncerta u Beogradu pod nazivom The sun comes out World Tour. Pogledajte tutorijal koji je pripremila za vas. Let’s start BUZZing At Home!

Pjesmu uz koju đuska možete pronaći na ovom linku, dok su vam patike u kojima đuska sigurno dobro poznate. U pitanju je model Reebok Zig Kinetica, koji možete pronaći i u našem online shop-u.

Unja je jedan od koreografa koji će vam svojim tutorijalima pomoći da naučite nove plesne pokrete. Stay tuned – uskoro stižu nove koreografije! Učite ih pomno i redovno ponavljajte, jer vas na kraju cijele priče čeka jedan zanimljiv challenge.

Buzz tim

 

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.