09/03 2020.
News

CELEBRATE MAGIC & BIG COMEBACK OF REEBOK ZIG KINETICA

Inspirisani magijom neotkrivenog i do sad neistraženog, ali i magijom povratka na veliku scenu, čelnici brenda Reebok iskoristili su savršen trenutak za predstavljanje njihove nove, retro-inspired siluete. Naime, nakon što je prošle godine „oživljena“ nostalgija za poznatom Zig tehnologijom, ove godine je svjetlost dana ugledao model Reebok Zig Kinetica!

Bio je to, u svakom smislu, veličanstveni comeback, jer je nova silueta predstavljena uoči velikog povratka The Notorious MMA borca, Conor McGregor-a, zaštitnog lica kampanje koja slavi hrabre i neustrašive, ljude koji ne prezaju od promjena i rizika, i jednog od idejnih tvoraca modela koji možete pronaći i u našoj ponudi.

Neustrašiv, temperamentan i uvek drugačiji – legendarni irski MMA borac donio je drugačiju, potpuno novu energiju tom sportu, koju, kako i sam kaže, najviše crpi iz odnosa sa svojom djecom. Baš zato je i nova kampanja brenda Reebok osmišljena kao kombinacija stripa i animiranog filma o superherojima. A McGregor je upravo to u svijetu mješovitih borilačkih sportova.

Inspirisana putovanjem u svemir, neuobičajena estetika novog Zig Kinetica modela upotpunjena je mrežastim gornjištem, neoprenskim detaljima i posebno dizajniranim cik-cak đonom sa trodjelnim sistemom, koji pruža još veću udobnost sa svakim korakom.

Međutim, performanse siluete nisu jedino što osvaja na prvi pogled! Patika je potpuno futuristička, sa crnim gornjištem, dok vatreno narandžasti đon i prepoznatljivi Reebok brending na najbolji način reprezentuju energiju kojom McGregor pleni.

Da, Reebok je ovom saradnjom model Zig Kinetica vratio na sam vrh must have liste istinskih ljubitelja tog brenda, ali i kolekcija koje su nastale u kolaboraciji sa poznatim ličnostima. Tako je, nakon decenije rada na unapređenju Zig tehnologije, usledio najveličanstveniji debi patika koje definitivno morate imati u svojoj kolekciji.  

Reebok Zig Kinetica, nastale u saradnji sa MMA borcem Conor McGregor-om, možete pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

 

BUZZ tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – Buzz Sneake...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""