na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
21.10.2019.

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: NEW WAVE OF WOMEN’S FORCE 1S

Vođeni činjenicom da se žene beskrajno razlikuju i da vole da izraze sebe kroz garderobu i patike koje nose, dizajneri brenda Nike kreirali su novu siluetu dobro poznate sneaker ikone – Nike Air Force 1. U pitanju je Nike Air Force 1 Shadow, model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu. Nike Air Force 1 Shadow predstavljaju nešto jedinstveno, a ipak dobro poznato i prepoznatljivo.

Inspiracija za dizajn novih Nike Air Force 1 Shadow ženskih patika, koje odlikuje dvostruko više detalja i slojeva, bile su žene koje su u svojim zajednicama pokretači promjena – one koje se ne ustručavaju da budu predvodnice ka boljem i ljepšem svijetu. Baš zato i ovaj model u prvi plan stavlja detaljno osmišljene elemente koji na savršen način spajaju eleganciju i prekomjerenu naglašenost primjetnu na prvi pogled.

Ni funkcionalnost patika nije izostala – nešto viši međuđon pruža im još moderniji izgled, dok jezgrovit đon patiku čini lakšom i udobnijom za nošenje.

Nike Air Force 1 Shadow ženske patike možete pronaći u našim šopovima i online. Ne propustite priliku da među prvima ponesete New Wave of Women’s Force 1s.

Buzz tim

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.