na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
07.10.2019.

BUDI DIO BUZZ AKTIVACIJA NA SNEAKERVILLE FESTIVALU

Najveći sneaker festival u regionu i prvi u Srbiji - Sneakerville - biće održan 13. oktobra u Luki Beograd, od 11h do 23h. Ako do sada za sebe niste obezbjedili ulaznice, pravo je vrijeme da to uradite prijavom na ovom linku.

Došao je trenutak da vam otkrijemo aktivacije koje smo tog dana pripremili za sve ljubitelje patika. 

PRIJAVITE SE ZA BUZZ WORKSHOP

Zaljubljenici u sneaker kulturu sigurno će uživati u BUZZ WORKSHOP-u, aktivaciji u kojoj će priliku da dizajnira omiljene patike dobiti 100 učesnika.

Ukoliko se prijavite za ovu aktivaciju, moći ćete da, po sopstvenoj zamisli, kreirate unikatne modele svjetski poznatih brendova. To mogu biti Nike Air Max, Nike Air Force 1, Nike Cortez, adidas Superstar, adidas Nite Jogger, adidas Ozweego, Fila Disruptor, Jordan Retro, New Balance 997, Reebok Aztrek ili druge. Izbor je na vama, dok će vam na raspolaganju biti različiti materijali, boje i alati.

Sve što se očekuje od vas jesu kreativnost i originalnost, dok će pobjednika aktivacije izabrati BUZZ CREW: Marina Ćosić, Ivana Džamić Dživ i Vojislav Panjković. Proglašenje pobjednika zakazano je za 18:30h, dok će najkreativniji učesnik Workshop-a osvojiti patike po izboru u BUZZ-u.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti u DM BUZZ Instagram stranice.

BE THE SNEAKER HUNTER IN BUZZ SNEAKER HUNT

Još jedna aktivacija koju smo pripremili za Sneakerville festival jeste BUZZ SNEAKER HUNT, u kojoj će priliku da učestvuje imati 100 parova.

Cilj aktivacije je da timovi sakupe 5 BUZZ narukvica koje se nalaze u okviru Sneakerville festivala.

Sneaker Hunt će početi na BUZZ štandu, na kom će se nalaziti prvi zadatak. Kada rješite taj zadatak, dobijate prvu BUZZ narukvicu i mapu koja će vam otkriti gdje se nalaze preostale četiri.

Potrebno je da budete snalažljivi, da poznajete patike svih brendova, da budete brzi, da radite timski, jer tokom potrage teče vrijeme koje se zaustavlja onog trenutka kada pronađete petu narukvicu i vratite se na BUZZ štand. Pobjednički par biće onaj koji najbrže rješi sve zadatke i prvi pronađe svih pet narukvica. Oba člana tima će osvojiti patike koje mogu da preuzmu u BUZZ šopu.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti na BUZZ Instagram stranici u DM.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.