07/10 2019.
News

BUDI DIO BUZZ AKTIVACIJA NA SNEAKERVILLE FESTIVALU

Najveći sneaker festival u regionu i prvi u Srbiji - Sneakerville - biće održan 13. oktobra u Luki Beograd, od 11h do 23h. Ako do sada za sebe niste obezbjedili ulaznice, pravo je vrijeme da to uradite prijavom na ovom linku.

Došao je trenutak da vam otkrijemo aktivacije koje smo tog dana pripremili za sve ljubitelje patika. 

PRIJAVITE SE ZA BUZZ WORKSHOP

Zaljubljenici u sneaker kulturu sigurno će uživati u BUZZ WORKSHOP-u, aktivaciji u kojoj će priliku da dizajnira omiljene patike dobiti 100 učesnika.

Ukoliko se prijavite za ovu aktivaciju, moći ćete da, po sopstvenoj zamisli, kreirate unikatne modele svjetski poznatih brendova. To mogu biti Nike Air Max, Nike Air Force 1, Nike Cortez, adidas Superstar, adidas Nite Jogger, adidas Ozweego, Fila Disruptor, Jordan Retro, New Balance 997, Reebok Aztrek ili druge. Izbor je na vama, dok će vam na raspolaganju biti različiti materijali, boje i alati.

Sve što se očekuje od vas jesu kreativnost i originalnost, dok će pobjednika aktivacije izabrati BUZZ CREW: Marina Ćosić, Ivana Džamić Dživ i Vojislav Panjković. Proglašenje pobjednika zakazano je za 18:30h, dok će najkreativniji učesnik Workshop-a osvojiti patike po izboru u BUZZ-u.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti u DM BUZZ Instagram stranice.

BE THE SNEAKER HUNTER IN BUZZ SNEAKER HUNT

Još jedna aktivacija koju smo pripremili za Sneakerville festival jeste BUZZ SNEAKER HUNT, u kojoj će priliku da učestvuje imati 100 parova.

Cilj aktivacije je da timovi sakupe 5 BUZZ narukvica koje se nalaze u okviru Sneakerville festivala.

Sneaker Hunt će početi na BUZZ štandu, na kom će se nalaziti prvi zadatak. Kada rješite taj zadatak, dobijate prvu BUZZ narukvicu i mapu koja će vam otkriti gdje se nalaze preostale četiri.

Potrebno je da budete snalažljivi, da poznajete patike svih brendova, da budete brzi, da radite timski, jer tokom potrage teče vrijeme koje se zaustavlja onog trenutka kada pronađete petu narukvicu i vratite se na BUZZ štand. Pobjednički par biće onaj koji najbrže rješi sve zadatke i prvi pronađe svih pet narukvica. Oba člana tima će osvojiti patike koje mogu da preuzmu u BUZZ šopu.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti na BUZZ Instagram stranici u DM.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""