na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
25.09.2019.

WHEN COMFORT MEETS TRUE ART: Nike Air Max 270 React

Inspirisani jednom od najvećih i najuticajnijih akademija moderne umjetnosti u 20. vijeku, čiji je jedinstveni pristup predavanjima, koji je spajao umjetnost, sociologiju i moderne tehnologije, imao neizmjeran uticaj na generacije mladih ali i na umjetnost uopšte, dizajneri brenda Nike kreirali su model Air Max 270 React koji je dokaz da raskorak između komfora i autentičnog stila ne mora da postoji.

U pitanju je Bauhaus, pravac koji se „borio“ protiv snobizma umjetničke klase toga doba. Kao savršen spoj funkcionalnosti i umetnosti, Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ predstavlja unikatnu siluetu koja će vas svojim izgledom uvesti u jedan potpuno novi svijet. Sa blokovima kontrastnih boja na gornjištu i mekanim punjenjem đona, Air Max 270 React predstavlja originalno izdanje sneaker klasika koji na pravi način spaja retro siluete sa modernim detaljima.

Sa umjetničkim motivima Bauhausa, spojem vibrantnih i pastelnih tonova i jedinstvenom konstrukcijom koju upotpunjuje geometrijski logotip, patike Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ izgledaju potpuno futuristički. I što je najvažnije, a uklopljeno je sa idejom tog umjetničkog pravca – nisu dosadne!

Zahvaljujući Nike React tehnologiji punjenja đona udobnost je obezbjeđena sa svakim korakom, dok su lagani i slojeviti bešavni materijali tu da silueti daju pravi modernistički look.

Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ muške patike možete pronaći u našim šopovima i online. Pored muškog, u ponudi se mogu pronaći i dečiji Air Max 270 React modeli.

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
News
Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donijela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial pat...
30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!