na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
20.08.2019.

THEY ARE READY FOR SCHOOL. ARE YOU?

Oni su mladi, pametni, veoooma uspješni, autentični, kul – rečju, jedinstveni! Oni su naši Golden Kids, „zlatna“ djeca iz regiona koju smo odabrali za lica nove Ready for School kampanje. Dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije i za njih se može reći da su rođeni spremni. Ne vjerujete nam? Kada saznate koliko su uspjeha postigli sa tako malo godina, mnogo toga će vam se reći samo.

Aleksandra Roljić, predstavnica Bosne i Hercegovine, atletičarka je koja drži juniorski nacionalni rekord na 400m, a ujedno je pobjednica Internacionalnog takmičenja u atletici.

Pijanistkinja Una Miljuš iz Srbije sa samo 7 godina osvojila je Šopenov zlatni prsten, dok se danas može pohvaliti brojnim drugim priznanjima sa međunarodnih takmičenja.

Petar Rakočević je petnaestogodišnji robotičar iz Crne Gore i jedan od članova nacionalnog Olimpijskog tima. Šampion je države u robotici i dio trećeplasiranog tima na Internacionalnoj olimpijadi za matematičare.

Petra Krušelj je osamnaestogodišnja plesačica iz Hrvatske i državna šampionka u nekoliko plesnih kategorija. Najbolji je solista sa regionalnog freestyle takmičenja. 

Martin Kopčev, zlatni olimpijac iz Bugarske, sa samo 17 godina ima kolekciju medalja iz oblasti matematike i informatike na kojoj bi mu pozavidjele i mnogo starije kolege. Naravno, kolekcijom prednjače zlatne medalje.

Graciozna balerina Badea Bjanka Andrea dolazi iz Rumunije i pobjednica je Youth America Grand Prix takmičenja u baletu, svjetski priznate baletske manifestacije, dok je Anže Hribar, gimnastičar iz Slovenije, jedan od najmlađih članova nacionalnog tima i pobjednik mnogih međunarodnih takmičenja.

Svojim uspjesima, ali i nevjerovatnom energijom koju šire gdje god da se pojave, Buzz Golden Kids su nas očarali ovog ljeta. Okupili smo ih u Beogradu i tim povodom sa njima snimili intervju. Otkrili su nam kako im polazi za rukom da sa tako malo godina imaju toliko uspjeha, šta je to što ih čini jedinstvenim, a ujedno dokazali da su i oni samo djeca koja se spremaju za novu školsku godinu i nove životne uspjehe. Pogledajte Ready for School video koji je dokaz da granice ne postoje kada govorimo o istinskim ljudskim vrijednostima.

 

I još nešto... U svim našim šopovima i online upravo je počela velika Ready for School akcija, koja traje do 9. septembra!

Are you ready for school? We are!

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.