na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
08.04.2019.

JUST GO BIGGER: AIR MAX PROSLAVIO 32. ROĐENDAN

Jedan od najspektakularnijih i najvazdušastijih sneaker događaja sezone održan je u srijedu, 3. aprila u Banjaluci. U pitanju je, naravno, Air Max Day kojim se Banjaluka pridružila brojnim metropolama širom svijeta koje su, nizom kreativnih radionica i aktivnosti, obilježile 32 godine dominacije Air Max patika.

Glavna zvijezda ovogodišnjeg Air Max Day-a bio je novi, spektakularni Air Max 270, model koji ima najveći Air đon do sada i idealno se prilagođava stopalu, pružajući nevjerovatan osjećaj koračanja po oblacima. 

Obožavaoci sneaker kulture u BIH mogli su da uživaju u najvazdušastijem Just Go Bigger događaju i da budu dio Nike laboratorije za testiranje Air Max modela, odnosno vazduha koji se nalazi u novim Air Max 270 patikama. Pobjednik izazova, koji je uspješno riješio sve zadatke na poklon je dobio novi model Air Max patika.

Pored brojnih ljubitelja patika , Air Max Day okupio je i brojne poznate ličnosti iz javnog života, dok su svojim nastupom sve prisutne oduševili Frenkie i Kontra uz podršku jednog od najpopularnijih DJ-eva u BIH, Idigo.

Prenosimo vam dio atmosfere sa ovogodišnjeg Air Max Day-a.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.