27/03 2019.
News

WE ARE ON AIR: Da li ste spremni za Air Max Day?

Da li ste spremni za najvažniji i najvazdušastiji On Air događaj u sezoni? Kraj marta je i ove godine rezervisan za Air Max Day – veliku sneaker žurku koja će u srijedu, 3. aprila biti održana u fabrici Čajevac, Jovana Dučića 32 u Banjaluci.

Kao prvi sneaker station u BIH i mi ćemo toga dana biti On Air! Za sve ljubitelje Air Max modela pripremili smo fenomenalne aktivacije tokom kojih će svi učesnici imati priliku da osvoje Air Max model po izboru.

Kako će toga dana sve biti u znaku slogana Just Go Bigger, velikim iznenađenjima ni ovdje nije kraj! Izazvaćemo vas da pronađete rješenje zadatka iz Nike Air Lab-a, da „prošetate“ univerzumom u najvazdušastijim patikama do sada, dok je prava poslastica ostavljena za sam kraj Air Max Day-a. Od 20h očekujte nastup trenutno najveće hip hop zvijezde u regionu, Frenkie-a koji je tu da zajedno sa Kontrom i Indigom temperaturu dovede do usijanja!

Glavna zvijezda ovogodišnjeg Air Max Day-a biće Nike Air Max 270 – model koji ima najveću petu do sada i koji se idealno prilagođava stopalu, pružajući nevjerovatan osjećaj koračanja po oblacima. Zahvaljujući trendi izgledu ali i beskompromisnoj udobnosti, Nike Air Max 270 su za kratko vrijeme postale pravi hit u svetu.

Modeli će ekskluzivno biti dostupni u svim BUZZ šopovima kao i online.

Vidimo se u srijedu, 3. aprila od 18h u Čajevcu, Banja Luka!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – Buzz Sneake...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""