na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
10.01.2019.

CHOOSE WISELY TO FIND YOUR ATTITUDE

Znamo koliko je, u vremenu u kom se na svakom koraku susrećemo sa novitetima, teško odlučiti se za samo jednu opciju i napraviti samo jedan izbor. Baš zato se, iz sezone u sezonu, trudimo da vam olakšamo izlazak iz „lavirinta izbora“, pomognemo da donesete najbolju odluku i pronađete sebe – svoj stil i stav koji će vas izdvojiti u moru istih i identičnih.

Na tom putu vam, već četvrtu godinu, predstavljamo klasike koji su obilježili sneaker kulturu, ali i novitete koji će tek ostaviti trag u zajednici koja opstaje bez obzira na sve promjene koje donosi moderno doba. Tako će biti i u ovoj, 2019. godini, u kojoj će se moto FIND YOUR ATTITUDE isticati glasnije nego ikada prije.

Predvodnici novog talasa sneaker kulture upravo su BUZZ CREW COOL KIDS, Marina, Voja i Dživ, ekipa koja nam je mnogo puta do sada pokazala da možeš ostati drugačiji, a ipak biti moderan, atraktivan i u trendu. Zajedno sa njima nastavićemo da vam pomažemo da pronađete izlaz iz vrtoglavog lavirinta izbora na kraju kog će vas, od nas, uvek čekati nagrada – novi, još atraktivniji modeli patika najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, adidas, Reebok, Converse, New Balance i drugih).

This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.