05/01 2017.
News

THE PATIKE

Hello Buzz crew,

Na svu sreću snijeg još uvijek nije došao u naše krajeve pa i dalje imamo mogućnost da i u decembru nosimo naše omiljene patike. 
Iako sam ove godine kupio veći broj patika, ovo su one koje su obilježile istu. Možda zato što sam ih posljednje kupio, ili što su drugačije od ostalih ili što su kupljene u Buzz-u, ne znam(?!), ali ove #nikeHUARACHE su one THE patike.   

Iako u svojoj 'kolekciji' imam dosta, ovo su patike koje sam uvijek prve obuvao kada sam izlazio i možda upravo zbog toga i jesu posebne. Moj stil je raznovrstan i uvijek se trudim da uz određene nazovimo ih 'ozbiljnije' komade, koji su možda više namjenjeni poslovnim ljudima to 'razbijem' nekim patikama, kao što je ovog puta slučaj. Smatram da bilo šta obučete da će ove patike uvijek biti zvijezda svakog outfita, jer su drugačije a opet classy. 

Pored svega ovoga, moram izraziti veliko zadovoljstvo zbog otvaranja Buzz radnje i u Tuzli. KONAČNO! Konačno i mi imamo pravu radnju u kojoj možemo kupiti sve one patike koje sam do sad viđao samo u evropskim gradovima. Dobro nam došli.

Šaljem vam pozdrave iz sunčane Tuzle,

Sretno!

Mirza Mustafagić

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – Buzz Sneake...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""