na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
08.10.2018.

WE ARE ONE: CHAMPION JE STIGAO U BUZZ

Septembar i oktobar su mjeseci koji su svake godine rezervisan za novitete u modnom svijetu. To su mjeseci u kom nam poznati svjetski brendovi otkrivaju trendove koji će obilježiti sezonu koja je pred nama, dok se influenseri utrkuju da ih u svojim street style kombinacijama među prvima ponesu. Ovaj oktobar je u BUZZ šopovima definitivno u znaku premium „We Are One“ kolekcije brenda Champion, kojom smo ponovo postavili standarde street kulture u Bosni i Hercegovini.

Ovo je prva kolekcija brenda Champion koja se ekskluzivno može pronaći u BUZZ šopovima!

Inspirisana raznolikošću i specifičnostima nekih od najljepših evropskih metropola – Londonom, Parizom, Milanom i Berlinom, nova Champion kolekcija širom je otvorila vrata novoj generaciji trendsetera, koji već sada pokazuju svoju individualnost i kreativnost.

Zahvaljujući autentičnom, tipično američkom duhu brenda koji od 1919. godine osvaja inovativnošću, Champion kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. godine izdvaja se originalnim dizajnom koji krasi bogati kolorit, udobnost i premium sportski detalji koji su savršeno istaknuti na lifestyle odjevnim komadima. Ona istovremeno poziva na ujedinjenje i cijlom svetu šalje jasnu poruku – We Are One!

Premium kolekcija brenda Champion već sada se može pronaći u BUZZ šopovima u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Mostaru i Bijeljini.

Photo credits: @with.youandeye

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.