BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

News
05.01.2017.

OTPORNOST DO MAKSIMUMA

Prvobitni Air Force model je nastao 1982. godine a dizajnirao ga je Bruce Kilgore. Air Force 1 je prva košarkaška patika sa Nike Air tehnologijom a model je dobio ime po avionu Air Force One koji je u to vrijeme prevozio predsjednika SAD-a.
Neprevaziđeni klasik, simbol američke revolucije kroz hip-hop kulturu devedesetih, opjevan u mnoštvu pjesama je kao i skoro svake godine dobio svoje zimsko izdanje.
Ovaj put Nike je obogatio zimske varijante sa 4 boje: crnom, bijelom, crvenom i maslinasto zelenom. Sve 4 varijante boja imaju gum đon što je suptilno ali dovoljno da ih osvježi i ubije neku monotonost koju inače posjeduju jednobojne patike.

Globalno, proizvođači praveći patike ili čizme za zimu previše pažnje obrate na sami performans patike i često zaborave na dizajn što ih čini jako odbojnim. Nike je kao i obično ispoštovao sve segmente kako prosječnog tako i zahtjevnijeg potrošača.

Gornjište patike sačinjeno je od kože, gume i sintetičkih materijala. Ima oznaku waterproof što znači da je tretirano dodatnim repellentom s ciljem nezadržavanja vode na samoj patici kako bi ostala suha bez obzira na okolnosti.

Prednji dio patike ima izražene male zvjezdice karakteristične za zimske Air Force modele a sistem pertli koji podsjeća na naše drevne „gojzerice“ daje joj tu neupadnu notu čizme.

Uporište patike odnosno đon je ovaj put Lunar verzija koja je upotrijebljena od Air Max do Air Force modela a sve u svrhu veće udobnosti i bolje stabilnosti prilikom kretanja što je naročito bitno u zimskom periodu.

Dno đona prožeto je malim izbočinama poput krampona koje pojačavaju prijanjanje na sve vrste podloge, od čvrste pa do snijega ili leda što omogućava olakšano kretanje.

Ako od patike očekujete da bude dugotrajna, udobna, lagana, otporna na hladnoću, snijeg, kišu a ujedno i iskoristiva za neke laganije varijante kada nisu baš prisutni svi nepogodni uslovi onda je Nike Lunar Force 1 Duckboot pravi izbor za vas.

Pozdrav,

Aldin

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Jun.
2021.
Shop By Look
11.
Jun.
2021.
Shop By Look
09.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Jun je mjesec u kojem zvanično počinje ljeto, ali moram priznati da hladni dani zadnjih nedjelja (barem u Rumuniji) nisu od pomoći da ozvaničimo početak ljet...
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
02.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Pravo je vrijeme da vam prenesem utiske o novoj Buzz kolekciji i mojim favoritima uz koje ljetnji vibe itekako počinjem da osjećam . Road trip sa...
26.
May.
2021.
Blogger Pick
Lockdowni i ograničenja su i dalje prisutni. Vremenska prognoza užas; kiša, kiša, kiša. No, nije sve tako sivo, dok čekamo bolja i sunč...
19.
May.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi, U posljednje vrijeme koristim svaki trenutak da budem napolju i uživam u toplim sunčanim danima. Zato sam veoma uzbuđen što polako počinju...