01/12 2016.
News

PROMOCIJA NIKE AF1 DUCKBOOT MODELA

Plato BBI centra u Sarajevu u subotu 26. novembra bio je mjesto gdje su građani imali priliku pogledati i testirati najnoviji model Nike patika, pod nazivom Air Force 1 Duckboot. I ovog puta, BUZZ SNEAKER STATION je privukao veliku pažnju javnosti i time nastavio da oduševljava istinske zaljubljenike u patike. 

Svi koji su u subotu bili ispred BBI centra imali su priliku testirati patike i dobro se zabaviti uz muziku koju je pripremio DJ kao i breakdance plesače. Mnogobrojnim posetiocima pridružili su se predstavnici medija kao i članovi BUZZ Crew-a, Minea Gracić, Jasna Siječić i Danijel Vujanović.


 

Air Force 1 Duckboot, model namijenjen za hladnije vremenske uslove, a osnovne karakteristike ovog modela su da je vodootporni gornji dio napravljen od kože s gumenim detaljima. Pruža zaštitu od raznih vanjskih elemenata tokom zime.
Meka unutrašnjost služi kao izolacija koja čuva toplotu stopala na nižim temperaturama. Neravan đon koji stvara trakciju na klizavom terenu, a takođe posjeduje i reflektujući detalj koji se vidi po mraku.

Svoj Nike Air Force 1 Lunar Duckboot model možete pronaći u BUZZ prodavnicama u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci, Bijeljini i Tuzli. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""