16/11 2016.
News

U KORAK SA HLADNIM VREMENOM NIKE PONOVO VRAĆA SVOJE SPECIJALNE PATIKE

Redizajnirana ikona bez koje se više sezona jesen/zima ne može zamisliti! Patike spremne za borbu protiv snijega, kiše, tvrde podloge i klizave podloge. Nike Lunar Force 1 Duckboot!

Ovogodišnje izdanje Nike Lunar Force 1 Duckboot veoma je slično prošlogodišnjem, a ove sezone dolazi u 4 različite boje. Ideja da se omiljena sneaker silueta pretvori u zimsku „čizmu“ pokazala se više nego opravdana i performanse same patike postavile su je na prvo mjesto kada su zimski modeli u pitanju.

Nike Lunar Force 1 Duckboot  je izrađen od premium materijala kako bi se povećala izdržljivost i patike u vremenskim uslovima kao što su kiša i snijeg. Gornjište izrađeno od kože, gume i sintetičkim materijala postavljeno je na prepoznatljivom izuzetno mekanom Lunar središenjem dijelu đona koji je upotpunjen vazdušnom komorom u peti, a spoljašnji dio đona čini čvrsta guma sa kramponima koja sprječava proklizavanje.

Namjenjena da zaštiti od vremenskih uslova i obezbijedi suvu i toplu sredinu za vaše stopalo, model je dodatno tretiran repelentom koji spriječava da se voda zadrži na samoj patici. Idealan za svaki dan, dovoljno udoban za cio dan, atraktivan i pouzdan, Lunar Force 1 Duckboot je sigurno pravo rješenje za ljude koji su u pokretu i često izloženi promjenjivim vremenskim uslovima.

Inspiracija za naziv i djelom redizajn modela dolazi iz amfibijskog vozila kompanije GMC pod nazivom DUKW sa pogonom na 6 točkova koje može da se kreće po vodi i kopnu. Vozilo namjenjeno da trupama na terenu dostavi hranu i potrebštine u toku Drugog Svjetskog Rata odoljelo je svim iskušenjima i svim vremenskim uslovima, a tom simbolikom se vodi i ovaj model i dobija epitet neuništive. Lunar Force 1 Duckboot u kombinaciji sa Crep Protect sprejom za zaštitu od vode i masnoće je sigurno savršen izbor u narednim mjesecima.

U subotu 26.11. od 12h do 18h na platou ispred BBI centra biće organizovana promocija nove Nike Lunar Force 1 Duckboot kolekcije. Dođite da testirate neuništive patike i uvjerite se zašto su toliko ispred svih zimskih modela.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""